Rihanna ontdekt zevenjarige look-a-like en de gelijkenis is treffend

De 31-jarige zangeres reageert geshockeerd op de overeenkomsten tussen haar en een zevenjarig meisje.

rihanna child look a like
Fenty Beauty

Met de lanceringen van haar nieuwe modehuis Fenty en de komst van een nieuwe lijn Fenty Beauty is er veel gaande in het leven van de 31-jarige zangeres. Toch lijkt Rihanna niet een persoon die snel onder de indruk is wanneer iets opvallends zich voordoet. Wanneer er echter een foto opduikt van iemand die letterlijk als twee druppels water op de zangeres lijkt, is ook Rihanna in shock. De zangeres reageerde vol ongeloof op de gelijkenissen tussen haar en een jong meisje, die sprekend op een jongere versie van Rihanna lijkt.

'Hoe is dit mogelijk?'

Het meisje op de foto is Ala'a Skyy en haar moeder Bria had nietsvermoedend een foto op Instagram gezet van haar dochter. Al snel brachten oplettende volgers Rihanna op de hoogte van de gelijkenissen tussen haar en het jonge meisje. Rihanna deelde vervolgens zelf de foto van de zevenjarige Ala'a met het bijschrift 'Ik liet bijna mijn telefoon vallen, hoe is dit mogelijk?'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Intussen reageerden sterren als Snoop Dogg en Priyanka Chopra tevens vol ongeloof op de foto. 'Wanneer heb jij een kind gekregen?', schreef Snoop Dogg en 'wow?!', was Priyanka Chopras verbazende reactie. Als je je nog mocht afvragen hoe een mogelijk kind van Rihanna eruit zal zien, heb je hierbij je antwoord.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity