Anne Hathaway is zwanger van haar tweede kind

De 36-jarige actrice maakt het nieuws bekend op Instagram, en vertelt openhartig over de moeilijkheden van zwanger worden.

Anne Hathaway zwanger tweede kind
Getty Images

Het regent de afgelopen tijd aan zwangerschappen in Hollywood. Zo maakten actrices Blake Lively en Keira Knightley onlangs bekend zwanger te zijn (op dezelfde dag, nota bene), en ook voormalige Victoria's Secret-modellen Bar Refaeli en Miranda Kerr zijn in verwachting van een kindje. Nu mag Anne Hathaway zich aan dat rijtje toevoegen. De actrice heeft zojuist bekend gemaakt zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Adam Schulman.

Anne Hathaway is zwanger

Hathaway deelde een zwart-wit foto van zichzelf op Instagram, waarop we duidelijk haar groeiende baby bump kunnen zien. 'Dit is niet voor een film... #2,' schrijft de 36-jarige actrice bij de foto. Anne maakte niet alleen bekend dat ze zwanger is van baby no. 2, ook liet ze zich van haar kwetsbare kant zien in de Instagrampost. Zo vertelde de actrice over de moeilijkheden die ze ondervond in de periode waarin ze zwanger probeerde te worden, en dat ze op deze manier vrouwen die hetzelfde ervaren een hart onder de riem wil steken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Openhartig

'Maar even zonder grappen, dit is voor iedereen die door een onvruchtbaarheid of conceptie hel gaat. Weet alsjeblieft dat het niet makkelijk ging bij allebei mijn zwangerschappen. Extra liefde voor jullie,' aldus de actrice in haar openhartige post. Het is een goede zaak dat Hathaway de moeilijkheden van zwanger worden aankaart, want voor veel koppels kan het een moeilijk en emotioneel slopend proces zijn als het niet (meteen) lukt.

Gezin

De actrice en haar man kregen hun eerste kindje, zoon Jonathan Rosebanks, in maart 2016. Vrij snel daarna werd bekend dat het stel graag hun gezin zou willen uitbreiden. Zo vertelde een bron tegen E! in maart 2017: 'Anne wil meer kinderen. Ze wil wachten tot Jonathan een beetje ouder is voordat ze het opnieuw gaan proberen. Maar ze wil graag een broertje of zusje voor Jonathan.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity