Beyoncé is gefotoshopt in de castfoto van The Lion King

Hoewel de zangeres goed lijkt in te blenden met de rest van de cast, was er toch echt niet bij toen de foto gemaakt werd.

Beyoncé castfoto The Lion King
YouTube

The Lion King draait nu ongeveer een week in de bioscoop (als je de live-action film nog niet gezien hebt, gaat dat doen), met daarin de stem van Beyoncé als de "volwassen" Nala. Dat is niet het enige wat B gedaan heeft voor de Disney-klassieker; ook produceerde de zangeres een compleet album, met daarop onder meer het nummer Spirit (inclusief muziekvideo waar je u tegen zegt). Het mag duidelijk zijn dat Bey een drukbezette vrouw is - en daardoor ook geen tijd heeft gehad om te poseren op de castfoto van The Lion King.

Castfoto van The Lion King zonder Beyoncé

Het blijkt dat het Beyoncé niet lukte aanwezig te zijn bij het maken van de castfoto voor de film. De oplossing? Er is Photoshop aan de pas gekomen. Queen B is, jawel, gefotoshopt in het beeld waar ze tussen de rest van de cast staat. Dat onthulde acteur John Oliver, die de rol van koninklijke hofvogel Zazoe speelt, in de late night show van Stephan Colbert. Hoewel de 37-jarige zangeres goed lijkt in te blenden, was ze er toch echt niet bij. Bekijk hieronder het bewuste beeld, waar B te midden staat van castleden Donald Glover, Seth Rogen, Billy Eichner, Chiwetel Ejiofor, John Oliver (rechts van Bey), Alfre Woodard, Eric André, Florence Kasumba, Keegan-Michael Key, JD McCrary en Shahadi Wright Joseph.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé-tape

In The Late Show with Stephan Colbert vertelde Oliver dat het nog aardig ingewikkeld was om een goede plek voor Beyoncé over te laten: 'Chiwetel [Ejiofor] zat helemaal vooraan en zei, "Je moet oppassen waar je je voet neerzet". Ik keek naar beneden en zag een stukje tape op de grond zitten met Beyoncé's naam erop geschreven! Het was alsof ik een elektrische schok kreeg. Alleen al het idee van een toekomstige Beyoncé was zo intimiderend,' aldus de acteur, die bijna op Beyoncé's plek was gaan staan. Dat Queen B hem zelfs intimideerde zonder bij de castfoto aanwezig te zijn, is volgens Oliver ook van zijn gezicht af te lezen: 'Als je goed naar mijn gezicht kijkt, zie je dat ik heel geïntimideerd kijk, omdat ik mij daar voorstel dat ik ooit naast Beyoncé sta op een foto. En dat was al zenuwslopend genoeg!' Bekijk het fragment uit het programma onderstaand (vanaf 06:30).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity