Beyoncé deelt video van haar fysieke transformatie door dit strikte vegan regime

De 37-jarige zangeres deelt haar fysieke ontwikkeling sinds de geboorte van haar tweeling tot haar legendarische Coachella optreden.

beyonce vegan dieet
Getty Images

In de zomer van 2017 beviel Beyoncé van een tweeling. Vlak na de geboorte van Rumi en Sir moest de zangeres weer aan de slag voor de voorbereiding op haar legendarische Coachella optreden. Nu deelt de Lion King-actrice een nieuwe video waarin ze laat zien hoe ze zich klaarstoomde voor haar eerste show sinds haar zwangerschap doormiddel van het volgen van een strikt vegan dieet.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Transformatie

De zangeres plaatste een video op haar YouTube-kanaal getiteld 22 Days Nutrition waarin haar eet- en trainingsregime wordt vastgelegd voorafgaand aan haar langverwachte optreden op het bekende festival. Tijdens de minidocumentaire werkt Beyoncé samen met haar personal trainer Marco Borges die het plantaardige dieet voor haar opstelde. 'Ik ben terug op het podium na de geboorte van een tweeling,' stelt Beyoncé in de video. 'Ik was een vrouw die zich niet meer thuis voelde in haar lichaam, alsof het niet van mij was. Het is tijd om te werken, dus ik moet in die zone komen, het is een hele andere mindset'.

Nachtmerrie

Aan het begin van de video zien we hoe Beyoncé om vijf uur 's ochtends op de weegschaal gaat staan en ze haar gewicht aan het begin van haar transformatie toont. 'De nachtmerrie van iedere vrouw... dit is mijn gewicht, 175 [pounds]. Nog een lange weg te gaan', zo stelt de zangeres voorafgaand aan de eerste Coachella-repetitie. Haar gewicht is op dat moment omgerekend 79.4 kilo.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vegan

Naast Beyoncé is ook te zien hoe haar achtergronddansers worden geïnformeerd over de gezonde voordelen van een plantaardig dieet. 'We kennen de kracht van groenten, we kennen de kracht van planten, we kennen de kracht van onbewerkte voedingsmiddelen,' zo stelt de trainer. Eerder dit jaar hebben Beyoncé en haar man Jay-Z hun fans aangemoedigd om een plantaardig dieet te volgen, waarin ze uitlegden dat vegan worden volgens hen een zaak van mondiaal belang is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity