Wist je dat Gigi en Bella Hadid nóg meer zussen hadden?

De Hadid-familie is groter dan je denkt.

Marielle hadid bella hadid Alana hadid
Getty Images

De Hadid-zussen zijn zowat de bekendste celebrity zussen van dit moment. Maar wist je dat Gigi en Bella nóg twee zussen hadden? De stamboom van de Hadid-familie is namelijk uitgebreider dan je denkt. Marielle en Alana zijn de twee zussen die voor een rustiger leven uit de spotlights hebben gekozen, in vergelijking met hun wereldberoemde modellenzussen die op de ene magazinecover na de andere prijken.

Anwar Gigi yolanda Bella Hadid
Anwar, Gigi, Yolanda en Bella Hadid.
Getty Images

Leden van de Hadid-familie

Je kent ongetwijfeld de Nederlandse Yolanda Hadid (55) die vooral bekend is van haar modellencarrière in de jaren tachtig en negentig en haar deelname aan het Amerikaanse realityprogramma The Real Housewives of Beverly Hills. Maar ook als momager van haar kinderen Gigi, Bella en Anwar Hadid, de jongere broer die sinds kort een koppel vormt met zangeres Dua Lipa en aan modellencarrière timmert.

De kans is groot dat je dan ook de vader van de modellenzusjes kent. Mohamed Hadid is de vader van de drie bovenstaande twintigers. Deze kids kreeg de vastgoed mogul van Palestijnse afkomst met Yolanda waarmee hij van 1994 tot 2000 getrouwd was. Een goedgevulde eettafel bij de Hadid-familie dus als je alle directe bloedverwanten samentelt, dat bewijst ook dit fabuleuze familiealbum. En net nu je dacht alles te weten van de Hadid-zussen, zijn er nog twee familieleden die je wellicht nog niet had opgemerkt? Alana en Marielle zijn de oudere zussen die een iets bescheidener leven leiden.

Anwar Hadid, Marielle Hadid, Mohamed Hadid, Alana Hadid.
Anwar, Marielle, Mohamed en Alana Hadid.
Getty Images

Goede band met oudere zussen

Wie dan juist de oudere zussen van Gigi, Bella en Anwar Hadid zijn? Mohamed vormde voor zijn relatie met Yolanda een koppel met Mary Butler, met wie hij twee kinderen kreeg, Alana en Marielle Hadid, de onbekendere Hadid sisters. Butler en Hadid gingen uit elkaar in 1992 maar hebben nog steeds goed contact. De familie is, ondanks tal van interne herorganisaties, erg close. Gigi, Bella en Anwar worden regelmatig met halfzussen Marielle en Alana gespot op events en op vakantie, zoals recent tijdens hun familievakantie in Mykonos in Griekenland voor Alana's 34ste verjaardag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De genetisch gezegende broers en zussen delen allemaal hetzelfde exotische all-American uiterlijk, evenals een grote interesse in mode. Beide blondines die geboren zijn in Washington D.C. wonen op dit moment afwisselend in New York en Los Angeles waar ze hun carrière uitbouwen als succesvolle ondernemers.

Alana, Marielle, Gigi en Bella. 
Alana, Marielle, Gigi en Bella.
Getty Images

Wie is Alana Hadid?

Alana is de tweede dochter van Mohamed. Ze is een modeontwerper die samenwerkt met veel beroemde mode-goeroes en kleinere modemerken voor capsulecollecties. Naast haar werk als personal shopper heeft ze ook haar modemerk La Detresse waarvoor ze denimitems ontwikkelt, samen met goede vriendin en mede-oprichter Emily Perlstein. Ze is daarnaast creative director van T-shirtmerk Current Moji en zonnebrillenmerk Hadid Eyewear. De goede genen zitten in de familie, zo wordt Alana vaker gevraagd om het gezicht te zijn voor lookbooks en campagnes zoals van onder andere Lou & Grey. Ze vormt een koppel met de Israëlische haarstylist Elid Idan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mode komt dus niet alleen op de eerste plaats bij Gigi, Bella en Anwar. Alana vertelt in een interview aan entertainmentwebsite Bravo: 'Ik denk dat mijn hele familie van mode houdt, omdat net die wereld zo divers is. Er zijn in de mode-industrie geen grenzen, en we zijn tot dat idee aangetrokken. Alles kan. Gigi en Bella hebben me gedurende hun carrière zeker om mode-advies gevraagd.' Naast het promoten van haar merken vind je op Alana's Instagram-account vooral veel work-outkiekjes, familieportretten en fotoverslagen van haar verre reizen met vrienden.

Wie is Marielle Hadid?

Naast Alana die een succesvolle carrière in de mode heeft, is er de 39-jarige Marielle, de oudste dochter van Mohamed Hadid. Marielle is moeder van twee kinderen, dochter Coco en zoon Colton en een zakenvrouw die op dit moment in de vastgoedsector werkt. Dit combineert ze met haar lifestyleplatform Living Well with Marielle. Daarop biedt ze verschillende diensten aan; van party tot lifestyle planning (wat dat ook mag zijn) en deelt ze op haar online platform haar interieur en mode-avonturen. Ze is naast haar jongere biologische zus Alana founder van hun zonnebrillenmerk Hadid Eyewear dat ze sinds 2017 samen oprichtten.

Al post ze vaker filmpjes en foto's van haar jonge kinderen op haar Twitter-account. Over haar relatie met de vader van haar kinderen is ze iets geheimzinniger. In 2017 postte ze een foto met de tot nu toe onbekende man op haar Twitter-feed. Op het goedgevulde Instagram-account volg je het dagelijkse leven van Marielle; van mommy avonturen, tot haar favoriete gerechten- en bloemen en haar jaloersmakende snoepreisjes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog vijf stiefzussen

Naast de twee halfzussen Marielle en Alana hebben Gigi, Bella en Anwar nóg vijf stiefzussen. Hun moeder Yolanda huwde Hollywood-muziekproducer David Foster in 2011 en verbrak hun relatie vijf jaar later. Foster heeft van zijn eerdere drie huwelijken vijf kinderen; Amy, Jordan, Erin, Sara en Allison Foster.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid