Sophie Turner en Joe Jonas zetten matching tattoos van hun grote liefde

Het koppel brengt een eerbetoon aan een gezamenlijk familielid.

Sophie Turner Joe Jonas tattoos
Jacopo RauleGetty Images

Hoewel Sophie Turner en Joe Jonas onlangs hun liefde hebben bezegeld door elkaar het jawoord te geven (tijdens hun extravagante bruiloft in Zuid-Frankrijk, waarop een nog spectaculairdere honeymoon volgde), hebben ze nu een groot verlies te verwerken. Zo hebben de twee afscheid moeten nemen van een van hun honden, Waldo, die afgelopen week kwam te overlijden na een ongeluk. Sophie en Joe brengen nu een eerbetoon aan hun geliefde viervoeter door matching tattoos te laten zetten.

Matching tattoos als eerbetoon

Het huisdier van Turner en Jonas overleed vorige week woensdag aan de verwondingen van een auto-ongeluk. Zo zou de hond bang zijn geworden, het op een lopen hebben gezet en werd het beestje geschept door een voorbijrijdende auto, zo weet TMZ. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite zijn de twee er kapot van, en hebben ze zelfs een bezoek gebracht aan een therapeut om hun verlies te verwerken. 'Ik mis je, Waldo,' liet Sophie weten via Instagram Stories. Daarop plaatste de actrice een foto van haar gloednieuwe tattoo, waarop Waldo te zien is. 'Rest in peace, my little baby.'

Canidae, Siberian husky, Text, Dog, Font, Alaskan malamute, Carnivore, Rare breed (dog), Sled dog, Norwegian elkhound,
Instagram

Ook Joe deelde zijn nieuwe tattoo op social media, waarbij hij schreef: 'R.I.P., my little angel.' Het plaatje is identiek aan die van Sophie. De twee hebben eerder matching tattoos laten zetten, hoewel daar een vrolijkere betekenis achter schuilt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hondenliefhebbers

Turner en Jonas staan erom bekend grote dierenvrienden te zijn. Zo voegde het stel Waldo toe aan hun huishouden in april 2018, en kozen ze een half jaar later voor een tweede hond, Porky. Beide dieren zijn zogeheten Alaskan Klee Kai puppies, een hondenras dat afstamt van de welbekende Alaska Husky. Sinds die tijd is het koppel regelmatig wandelend gezien met hun viervoeters.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity