Kylie Jenner laat extensions links liggen en gaat voor een korte haarstijl

De jongste Kardashian-telg zegt vaarwel tegen haar lange lokken en toont een nieuw zomers kapsel.

View this post on Instagram

summer lovin’

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

De doorgewinterde fan van Kylie Jenner weet: de jonge moeder is niet bepaald vies van het experimenteren met haarstijlen en -kleuren. Af en toe komen daar zelfs extensions en pruiken aan te pas, waarvan akte tijdens haar recente zomervakantie. Toch lijkt de self-made miljardair deze zomer extra haar vaarwel te zeggen, door voor een totaal andere, korte coupe te kiezen.

Kylie Jenner's extensions

Kylie postte afgelopen weekend een foto waarin ze een kapsel tot nét op haar schouders draagt. Met de gekrulde punten en een kleine staart op haar hoofd zou ze niet misstaan in Once Upon A Time In Hollywood (al draagt haar zwarte one-shoulder top daar, in alle eerlijkheid, ook wel z'n steentje aan bij).

View this post on Instagram

last night 🖤💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Inspiratie voor korte kapsels

In een latere post laat Kylie zien dat het korte kapsel ook zónder al teveel poespas goed werkt, door haar look simpelweg af te maken met een zilveren haarclip (tevens het favoriet accessoire van Cher Horowitz uit de nineties film Clueless, en nu weer een comeback maakt). Een kort(er) kapsel is veelzijdiger dan je denkt, en tijdens warme dagen tevens een stúk verkoelender, zo weet Kylie.

View this post on Instagram

sunday well spent 🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws