Lady Gaga is zoenend gezien met mogelijk nieuwe vriend

En nee, het is nog steeds niet Bradley Cooper.

Lady Gaga nieuwe vriend Daniel Horton
Getty Images

Zes maanden geleden verbrak Lady Gaga haar verloving met talentmanager Christian Carino, waarna er vele geruchten de ronde gingen over haar liefdesleven. Hoewel er veel werd gespeculeerd over een vermeende romance tussen Gaga en haar A Star Is Born-tegenspeler Bradley Cooper, ontkrachtte de zangeres turned actrice die geruchten op briljante wijze. Daarna werd Gaga nog gelinkt aan Avengers-acteur Jeremy Renner, maar nu lijkt er een totaal andere man in haar leven te zijn.

Lady Gaga gezien met nieuwe man

Zo werd Gaga zoenend gezien in Los Angeles, met een compleet nieuw gezicht. Het gaat om audiotechnicus Daniel Horton, zo weet People. Het Amerikaanse medium wist tevens foto's van het zoenende koppel te bemachtigen, en publiceerden de beelden op diens website. Volgens People werden Gaga en Horton gezien tijdens een brunch date in een restaurant in Los Angeles afgelopen zondag. De zangeres was gekleed in een zwarte tanktop, ultra-korte shorts, leren enkellaarzen en een zwarte handtas van Hedi Slimane's Celine.

Op de beelden is te zien hoe Gaga over haar nieuwe boo heen leunt en hem kust. 'Ze waren aan het zoenen en zaten heel dicht bij elkaar,' laat een bron van het restaurant weten aan People. 'Ironisch genoeg zaten ze aan een tafel naast het gangpad, dus het was overduidelijk dat ze het prima vond om gezien te worden. Ze leek heel gelukkig met de man met wie ze was.' Hoewel beiden hun opbloeiende romance nog niet bevestigd hebben, lijkt het erop dat Gaga weer gelukkig is in de liefde.

Wie is Daniel Horton?

En dan de grote vraag: wie is Daniel Horton? People meldt dat hij bij Gaga werkzaam is als technicus sinds november 2018, als we zijn LinkedIn-pagina mogen geloven. Zijn Instagram-account staat op privé, maar in zijn bio valt te lezen dat Horton een audiotechnicus is voor meerdere grote namen in de muziekindustrie, waaronder Ariana Grande, Camila Cabello, Justin Timberlake en Bruno Mars - een behoorlijk indrukwekkend cv. Horton zou in 2013 getrouwd zijn met actrice Autumn Guzzardi, maar het is onbekend wanneer (en überhaupt óf) dat huwelijk is geëindigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity