Prins Harry onthult hoeveel kinderen hij en Meghan Markle willen

En ook vertelt hij waarom.

Prins Harry Meghan Markle kinderen
Getty Images

Het is nog maar amper drie maanden geleden toen Archie Harrison het levenslicht zag, maar het is nu al bekend hoeveel broertjes of zusjes het eerste kindje van prins Harry en Meghan Markle zal krijgen. In een interview met Jane Goodall, de biologe die prins Harry mocht interviewen voor het septembernummer van de Britse Vogue (waarvan Meghan gasthoofdredacteur is, by the way), vertelt de hertog over de toekomstplannen van zijn gezin.

In gesprek met Dr. Goodall

Het September Issue van de Britse Vogue staat compleet in het teken van verandering en krachtige vrouwen die bijzonder werk verrichten die veranderingen tot stand te brengen. Omdat het nummer een speciaal project is van zijn vrouw, heeft ook Harry zijn diensten aangeboden. De hertog van Sussex is het gesprek aangegaan met biologe Jane Goodall, en sprak met haar over klimaatverandering, het effect van de mens op de wereld en de toekomst van onze planeet - iets waar Harry veel over na heeft gedacht sinds hij een gezin heeft.

The Duke Of Sussex Attends Dr. Jane Goodall's Roots & Shoots Global Leadership Meeting
Prins Harry en Jane Goodalls ontmoeting in Windsor, juli 2019.
WPA PoolGetty Images

'Ik denk dat ik door de mensen die ik heb ontmoet en de plekken die ik heb mogen bezoeken, een connectie en liefde heb ontwikkeld voor de natuur,' vertelt Harry. 'Ik zie het anders nu, zonder twijfel. Maar ik heb altijd willen verzekeren dat, zelfs voordat ik een kind kreeg en hoopte om ooit kinderen te krijgen...' Voordat Harry zijn zin kon afmaken, onderbrak Dr. Goodall hem lachend, maar met een serieuze ondertoon: 'Niet te veel!' Harry's antwoord onthulde direct hoeveel kinderen hij en Meghan graag zouden willen: 'Maximaal twee!' Hij maakte zijn antwoord wijselijk af door te zeggen dat we voorzichtig met de wereld moeten omgaan. 'Ik heb altijd gedacht: deze plek is geleend. Hoe intelligent en ontwikkeld we ook allemaal zijn, we moeten een betere wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie,' aldus Harry.

Royal family

In mei 2019, een jaar na de royal wedding van Harry en Meghan, werd Archie Harrison Mountbatten-Windsor geboren. De bijna drie maanden oude baby werd begin deze maand gedoopt tijdens een privéceremonie in de St. George Chapel in Windsor, op dezelfde plek waar zijn ouders elkaar het jawoord zeiden. Hoewel we Meghan alweer een aantal keer in het openbaar hebben gezien (zoals tijdens de première van The Lion King, waar ze Beyoncé voor het eerst ontmoette), is de hertogin vooralsnog met zwangerschapsverlof. Een tweede, en blijkbaar ook tevens laatste, baby zal nog een tijdje uitblijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle