Elizabeth, het jongere zusje van de Olsen Twins, is verloofd

De dertigjarige actrice stapt in het huwelijksbootje met haar longtime love.

elizabeth olsen verloofd
Getty Images

Mary-Kate en Ashley Olsen staan bekend om hun iconische, minimalistische stijl en hun gevierde modehuis The Row. Het zussen-duo heeft echter nog een zus die zich meer richt op de filmwereld in plaats van de modewereld. Elizabeth Olsen is actrice en staat vooral bekend om haar rol van Scarlet Witch in Marvel's Avengers-serie. Nu heeft het jongere zusje van de Olsen Twins goed nieuws bekend gemaakt, de dertigjarige actrice laat weten dat ze verloofd is met haar longtime love.

Muzikant

Elizabeth (zij is de Elizabeth waarnaar wordt verwezen in de tweede kledinglijn van de Olsen Twins Elizabeth and James) heeft het ja-woord gegeven aan haar vriend Robbie Arnett, de frontman van de indieband Milo Greene, zo maakt People Magazine bekend. Het jongere zusje van de bekende tweeling is sinds 2017 samen met de muzikant waar ze voor het eerst samen werden gespot in september 2017 tijdens het pre-Emmys-feest. Dit is de tweede keer dat de actrice zich verloofd, eerder in 2015 trouwde ze bijna met Narcos-acteur Boyd Holbrook.

Bruiloft

Elizabeth is normaal gesproken net zoals haar zussen vrij privé over haar persoonlijke leven. Iets meer dan een jaar geleden plaatste ze wel een foto van zichzelf en Arnett tijdens hun vakantie in Italië op Instagram. Naast het aankomende huwelijk doen geruchten de ronde dat ook Ashley Olsen zich zou hebben verloofd met kunstenaar Louis Eisner. Ashley's tweelingzus Mary-Kate is sinds november 2015 getrouwd met de Franse bankier Olivier Sarkozy. Deze bruiloft werd low-key gevierd met een intieme vriendengroep en familie. De verwachting is dat Elizabeth's bruiloft net zo kleinschalig zal zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity