Meghan Markle lanceert een eigen modecollectie ter ondersteuning van werkzoekende vrouwen

De capsule collectie ondersteunt een goed doel voor werkloze vrouwen.

meghan-markle-smart-works-mode-collectie-lancering
Mark CuthbertGetty Images

Onlangs werd bekend dat Meghan Markle officieel gasthoofdredacteur is van het septembernummer van de Britse Vogue. Vervolgens kondigde de hertogin van Sussex aan dat ze bezig is met een tweede modeproject in de vorm van een eerste eigen kledinglijn in samenwerking met goeddoel Smart Works, ter ondersteuning van vrouwen in hun zoektocht naar een baan. Vandaag lanceert Meghan de collectie die vol zit met onmisbare basics die favoriet zijn van de hertogin.

'The Smart Set'

'Ik wil de vier merken bedanken die zijn samengekomen bij het ondersteunen van Smart Works voor dit speciale project', stelt Meghan Markle middels de bekendmaking van haar collectie via Instagram. In haar eerste modenummer dat ze samen met de Britse Vogue maakte vertelt Meghan dat de collectie items zijn bedoeld om vrouwen te helpen met het vinden van een baan. Voor elk verkocht item wordt er één geschonken aan het goede doel. In het Instagram bericht vertelt Meghan over de waarde van het project: 'sinds ik naar het Verenigd Koninkrijk ben verhuisd, was het voor mij erg belangrijk om gemeenschappen en organisaties ter plaatse te ontmoeten die zinvol werk deden en om te doen wat ik kan om hen te helpen om hun impact te vergroten.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan stelde een team op van verschillende partijen waaronder het Britse warenhuis Marks & Spencer, het merk Jigsaw, John Lewis and Partners en haar goede vriendin en modeontwerpster Misha Nonoo. De hertogin werd in januari de koninklijke beschermheer van Smart Works. Meghan stelde destijds dat 'het niet enkel gaat over het doneren van kleding, maar gezamenlijk een onderdeel zijn van elkaars succesverhalen als vrouw.' Meghans nieuwe collectie is genaamd The Smart Set.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghans modecollectie

'De collectie bestaat uit vijf items die de Smart Works-cliënten de klassieke garderobestukken geeft om hen te helpen zich zelfverzekerd te voelen terwijl ze zich terug zullen begeven op de arbeidsmarkt', stelt Meghan via Instagram. De collectie bestaat uit een jurk, een pak bestaande uit een blazer en pantalon, een wit shirt en een zwarte draagtas. Prijzen variëren van omgerekend 31 euro voor de jurk tot 322 euro voor de blazer, 194 euro voor de pantalon, 176 euro voor de tas en 113 euro voor het shirt. Het witte shirt is ontworpen met Misha Nonoo dat Meghan droeg tijdens haar eerste optreden met Prins Harry in Toronto.

Eyewear, Product, Sunglasses, Muscle, Event, Fan, Sitting, Gesture, Tourism, Crowd,
Meghan en Harry tijdens de Invictus Games 2017
Getty Images

Bekijk en shop in onderstaande gallery Meghan Markles eerste modecollectie ooit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle