Prins Harry feliciteert Meghan Markle met een lieve boodschap

De hertogin van Sussex mocht dit weekend 38 kaarsjes uitblazen.

Prins Harry feliciteert Meghan Markle
Max Mumby/IndigoGetty Images

Zondag was het een prachtige zomerdag met volop zonneschijn, maar dan zonder die extreme hitte van vorige week. Het was ook de verjaardag van Meghan Markle, die 38 jaar is geworden. Het was Meghans tweede verjaardag als Britse royal die ze naar alle waarschijnlijkheid thuis heeft gevierd in het gezelschap van haar man prins Harry en hun inmiddels drie maanden oude baby Archie.

'Happy Birthday to my amazing wife'

Ook feliciteerde Harry zijn vrouw op Instagram, via hun gedeelde account Sussex Royal. Op de Instagrampagina van de twee verscheen gisteren een foto van Meghan tijdens het bezoek van het koppel aan Tonga, dat plaatsvond tijdens hun royal tour door Oceanië. Harry schreef een persoonlijke boodschap bij de foto: 'Een fijne verjaardag voor mijn fantastische vrouw. Bedankt dat je met me meegaat op dit avontuur!' De lieve verjaardagsboodschap wordt afgesloten met 'Love, H.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Forces for change

Het eerste grote project waar Meghan haar tanden in zet als 38-jarige is de lancering van het septembernummer van de Britse Vogue, waarbij de hertogin in de rol kroop van gasthoofdredacteur. Het nummer, dat net is verschenen, staat in het teken van "Forces for change" waarbij de schijnwerpers komen te staan op verschillende inspirerende vrouwen en hun positieve invloed op de samenleving. Dit is een project dat Meghan samen heeft mogen doen met Harry, die biologe Jane Goodall interviewde voor het nummer. Ook op Instagram zetten de twee zich in voor het thema, en laten ze hun volgers mensen en organisaties aandragen die een bijzondere bijdrage leveren aan bepaalde groepen of grotere issues als het klimaat. Forces for change, dus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle