Dit bekende koppel uit The Hills: New Beginnings is uit elkaar

Hoewel de serie nog maar net is gestart, heeft het huwelijk van dit koppel geen stand gehouden.

the hills new beginnings relatie split brody jenner kaitlynn carter
The Hills: New Beginnings

The Hills: New Beginnings is nog maar net van start en er vinden nu al talloze moeilijkheden plaats binnen de cast van de realityserie. Nu komt het nieuws naar buiten dat de relatie van een van de bekende koppels uit de show geen stand heeft gehouden. Zo laten Brody Jenner en Kaitlynn Carter weten officieel uit elkaar te zijn. De scheiding is bevestigd door het paar, wiens vertegenwoordigers een verklaring aan E! News vrijgaven.

'Dit is de beste beslissing'

Na slechts een jaar huwelijk maakt het koppel nu de beslissing om voor goed uit elkaar te gaan, zo wordt duidelijk in de verklaring. 'Brody Jenner & Kaitlynn Carter hebben besloten om te scheiden,' luidt de verklaring. Ze houden van elkaar en respecteren elkaar, en weten dat dit de beste beslissing is voor hun relatie met elkaar.'

Brody (35) ontmoette Kaitlynn (30) in 2013, waarna het koppel in 2016 zich verloofde. In 2018 vond vervolgens hun huwelijk plaats in Indonesië, waarvan wordt gesteld dat het naar verluidt niet legaal is voor de Amerikaanse wet. De moeilijkheden binnen de relatie van Kaitlynn en Brody zijn te zien in de eerste afleveringen van het eerste seizoen van de reboot, waar Brody's feestgedrag en uitbundige levensstijl zorgt voor vertrouwensissues bij Kaitlynn.

Feestbeest

Brody maakte zijn comeback naar reality-tv met de reboot van de iconische serie, waar hij voor het eerst samen met zijn vrouw Kaitlynn in verschijnt. In de originele serie werd Brody afgeschilderd als een ware ladies man die veel met feesten bezig was. Tijdens de serie date hij met verschillende vrouwen, waaronder personages uit de serie Lauren Conrad en Kristin Cavallari. Met een tweede seizoen in de maak, zullen we na de bekendmaking van dit nieuws het koppel wellicht niet meer samen te zien krijgen in het vervolg op de reboot. Of Kaitlynn de serie verlaat is nog niet duidelijk. The Hills: New Beginnings is nu te zien via MTV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity