Neem een kijkje in Meghan Markle's voormalige huis in Los Angeles dat nu te koop staat

Kijk binnen in het oude huis van Meghan, waar ze samenwoonde met haar voormalige man Trevor Engelson.

meghan markle LA-huis te koop
Getty Images

Voordat Meghan Markle de Hertogin van Sussex werd door haar huwelijk met prins Harry, woonde de 38-jarige actrice in Los Angeles. Meghan woonde tijdens haar eerdere huwelijk met producer Trevor Engelson in een huis in de chique buurt Hancock Park. Na haar tweede huwelijk verhuisde Meghan permanent naar het Verenigd Koninkrijk, waardoor haar voormalige huis in Los Angeles nu te koop staat. Neem een kijkje.

Minimalistische stijl

Volgens de New York Observer huurden Meghan en Engleson het huis in L.A. nadat Meghan haar rol in Suits kreeg, toen ze voornamelijk in Toronto woonde en haar vrij dagen spendeerde in de Amerikaanse stad. Het huis staat te koop voor omgerekend zo'n 1.6 miljoen euro. Meghans voormalige woning heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 210 vierkante meter en werd gebouwd in 1924. Het huis heeft vier slaapkamers en drie badkamers en bevat onder meer een ruime woonkamer, een tuin en een garage voor twee auto's. De grote woonkeuken bevat witte kasten en marmeren werkbladen en de woonkamer is licht en bevat een minimalistische inrichting - een stijl die Meghan naar verluidt ook heeft toegepast in haar nieuwe huis met prins Harry in Frogmore Cottage.

Meghan woont momenteel in Windsor met Prins Harry en hun zoon, Archie Mountbatten-Windsor, waar het koppel naartoe verhuisde vlak voor de geboorte van hun zoon. Meghans moeder Doria Ragland woonde een tijd bij hen in, maar woont nog steeds in Californië. Naar verluidt zouden Harry en Meghan dan ook opzoek zijn naar een tweede huis in de zonnige Amerikaanse stad, om ook periodes dicht in de buurt van Meghans familie te wonen, zo meldt The Sun.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle