Yolanda Hadids nieuwste Instagram bewijst dat supermodel abs in de familie zitten

De moeder van Gigi en Bella toont haar killer body tijdens een familie-uitje aan de Nederlandse kust.

Yolanda Hadid New York City
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Yolanda Hadid, Gigi, Bella en Anwar's momager, is in de shape van haar leven. De Zuid-Hollandse uit Papendrecht postte gisteren een bikinifoto op Instagram van een familie-uitje aan de Nederlandse kust. En daarop is te zien dat haar killer body duidelijk nog even bewonderenswaardig is als toen ze aan de top van haar modellencarrière stond, begin jaren negentig.

Killer abs

In een gele gebreide Kiini bikini bewijst Yolanda dat supermodel abs duidelijk in de familie zitten. Net als Gigi en Bella heeft de 55-jarige Hadid abs die het nakijken waard zijn. Moet je weten dat Hadid begin dit jaar plastische chirurgie volledig de rug toekeerde, een keuze die ze maakte wegens gezondheidsproblemen. Op de Instagram-foto rent Hadid het water in à la Pamela Anderson in Baywatch met ingevlochten blonde haar en een transparante blauwe bril.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Overspoeld met complimenten

Al zou je het niet meteen zeggen, Yolanda strijdt al jaren tegen Lyme, de ziekte die nog steeds een zware impact nalaat op haar lichaam. Dat ze trots is op haar lichaam dat het al jaren zwaar te verduren heeft door intense behandelingen, is terecht. Dat beamen ook haar volgers op Instagram die Hadid overspoelen met complimenten. In de comments uitten volgers hun bewondering voor hoe Hadid de obstakels van leven met Lyme heeft overwonnen.

Brits topmodel Naomi Campbell reageert met drie roze hartjes terwijl celebrity make-up artist Hung Van Ngo antwoordt met 'Die buikspieren!'. Kyle Richards, Amerikaanse actrice, The Real Housewives of Beverly Hills-gezicht en goede vriendin van Yolanda laat een hartje achter in de comments. 'Als een persoon met de ziekte van Lyme, is het zo inspirerend om je zo gezond te zien!', schrijft een fan onder de foto.

Gedaan met plastische chirurgie

In januari dit jaar vierde Yolanda nog maar net haar 55ste verjaardag. Met een post op Instagram uitte ze haar emoties over haar gezondheid waarin ze vertelde voorgoed te stoppen met plastische chirurgie. Hadid onthulde al eerder dat ze jaren geleden stopte met Botox-injecties en fillers na haar diagnose van Lyme. 'Je gezondheid is jouw rijkdom, dus neem weloverwogen beslissingen en onderzoek de informatie die je krijgt voordat je iets vreemds in je lichaam stopt,' vervolgde ze op Instagram. Hoe ze haar strakke lichaam behoudt? Het aanhouden van een strikt eetpatroon zoals haar dochter Bella, doet Yolanda alvast niet. Wel is ze fervent paardrijder en volgt Hadid een organisch, ontstekingsremmend dieet dat haar immuunsysteem stimuleert en haar helpt energiek te blijven.

In een interview met Vogue vertelde Hadid eerder: 'Ik ben nog steeds op een holistisch protocol van wat ik moet doen en laten en dat gaat gewoon door. Ik eet bijvoorbeeld geen vlees, suiker, gluten en ga ook niet vaak uit eten omdat ik niet precies kan controleren wat er in de gerechten zit.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity