Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben twinning moment in asymmetrische bodysuits met één broekspijp

De Kardashian-zussen zijn samen gespot in asymmetrische bodysuits met slechts één broekspijp.

Kylie Jenner Kim Kardashian Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Taylor JewellGetty Images

De zussen van de Kardashian Klan die het meest op elkaar lijken moeten wel Kim Kardashian en haar jongere zus Kylie Jenner zijn. Beide sterren zijn elkaars grootste fan als het aankomt op modelooks. Dit keer zien we weer dubbel als Kim een foto op Instagram plaatst van Kylie en zichzelf in matching asymmetrische bodysuits.

Één broekspijp

'Ik zou niet weten wat ik zonder hen ben!!!! #HappyNationalSisterDay', plaatste de moeder van vier op Instagram. Kim deelde in dezelfde post ook een reeks throwback foto's met haar andere zussen - Kourtney en Khloe Kardashian en Kendall Jenner. Als openingsbeeld van de gallery zijn Kylie en Kim te zien in nauwaansluitende bodysuits met slechts één broekspijp die tot over de schoenen als sok gedragen wordt. De Canadese Céline Dion introduceerde vorige maand nog de asymmetrische jeans-trend, maar zo gewaagd als deze Kardashian-versie kon het haast niet.

Knipoog naar Flo-Jo

De 38-jarige Kardashian koos voor een crèmekleurige ensemble terwijl Kylie Cosmetics-oprichter Jenner een lavendelkleurig pak aantrok, met matching haar en make-up die zorgen voor twinning moment. Is deze look een knipoog naar de Amerikaanse atleet en legging-legende Florence Griffith Joyner, bijnaam Flo-Jo, die tijdens sprintwedstrijden vaak in trainingspakken met slechts één broekspijp te zien was?

Aankondiging parfumcollectie

De eerste keer dat ze deze matching look droegen was toen ze hun parfumcollectie op social media aankondigden. Afgelopen vrijdag postte Kim een beeld samen met Kylie terwijl ze de flesjes parfum in de hand houden met de bijhorende caption: 'Dacht je dat we je vergeten waren??? KKW X KYLIE parfum komt eraan op 23 augustus!!!!'

Dat Kylie Jenner haar oudere zus als groot voorbeeld ziet, is wel vaker gebleken. Kylie kopieert regelmatig looks van zus Kim. De bekende nineties Dior newspaper dress van Carrie Bradshaw droeg Kardashian begin deze zomer op haar manier. Niet lang daarna was Kylie te zien in een top met dezelfde print.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity