Bella Hadid en The Weeknd zijn naar verluidt opnieuw uit elkaar

Het stel waagde een nieuwe poging, maar hun relatie hield geen stand.

Bella Hadid The Weeknd uit elkaar
GothamGetty Images

Het lijkt wederom over en uit tussen Bella Hadid en The Weeknd. Na hun break-up in november 2016 (met pijnlijk weerzien tijdens de Victoria's Secret show diezelfde maand) werden de twee sinds april 2018 weer vaker samen gezien en hing Abel Tesfaye (de echte naam van The Weeknd) het perfecte vriendje uit. Er gingen zelfs geruchten de ronde dat de twee verloofd zouden zijn. Niets is minder waar, want naar verluidt hebben de twee definitief een punt achter hun relatie gezet.

Bella Hadid en The Weeknd uit elkaar

Dat meldt E! News op basis van diverse 'reliable sources'. Zo zouden 'afstand' en conflicterende werkschema's de oorzaken zijn geweest van Bella en Abels tweede break-up. 'Ze bevinden zich op verschillende plaatsen, zowel fysiek als mentaal,' vertelde een insider tegen E! News. 'Bella is druk bezig met de voorbereidingen voor fashion week in september en Abel werkt hard aan zijn muziek en zijn aankomende acteerdebuut.' (Tesfaye maakt zijn eerste verschijning op het witte doek in de film Uncut Gems met Adam Sandler, die later dit jaar uitkomt.)

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volgens de bron zouden de 22-jarige Hadid en 29-jarige Tesfaye hun relatie niet alleen om praktische redenen verbreken. Zo zouden ze de laatste tijd veel ruzie hebben en maar weinig tijd met elkaar doorbrengen. De laatste keer dat Abel - voordat hij zijn eigen Instagram-account verwijderde - verscheen op de Instagramfeed van Bella was in maart, alweer een flinke tijd terug. Zowel Bella als Abel hebben (nog) niet publiekelijk gereageerd op hun vermeende break-up.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar er is nog hoop: het stel zou besloten hebben elkaar niet voor eeuwig los te laten. 'Ze hopen op een moment weer bij elkaar te komen, maar voor nu richten ze zich op zichzelf en hun eigen projecten,' aldus de bron. Tja, driemaal is scheepsrecht.

Knipperlicht-relatie

Het liefdesverhaal van Bella Hadid en The Weeknd heeft in het verleden de nodigde ups and downs gekend. Zo begonnen de twee met daten in 2015, sinds de twee samen werden gezien tijdens het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Vervolgens besloot het stel in november 2016 een punt achter hun relatie te zetten. Een nogal ongelukkige periode, gezien The Weeknd een van de optredens verzorgde tijdens de Victoria's Secret show dat jaar waarin Bella te zien was. Het moment waarop het supermodel langs haar voormalige geliefde liep en elkaar in de ogen keken, ging het hele internet over. Niet lang daarna kreeg Tesfaye een relatie met Selena Gomez, maar de twee gingen in oktober 2017 weer uit elkaar. Sinds mei 2018 werd duidelijk dat Bella en Abel hun liefde een tweede kans gaven, maar ook dat hield (helaas) geen stand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid