Gigi Hadid geeft stijlvolle update aan de gevreesde bowlingschoen

Het 24-jarige topmodel werd sportief, doch stijlvol, gespot in New York.

gigi-hadid-sneakers-streetstyle
GothamGetty Images

Eerlijk is eerlijk: je moet van goede huize komen om de gevreesde bowlingschoen een stijlvol duwtje in de rug te kunnen geven. Gelukkig weet Gigi Hadid, die immer verrast met haar bijzondere streetstylelooks, wel raad met zo'n uitdaging. Ze speelde daarvoor een beetje vals, maar dat is het 24-jarige topmodel uiteraard vergeven.

Gigi's sneakers

Gigi Hadid werd gisteren in New York gespot toen ze op weg was naar een potje bowlen. Een klassiek paar bowlingschoenen trok ze daarvoor - door zeer begrijpelijke redenen - niet uit de kast, maar het model is duidelijk wél dressed for the occasion. Zo lijken haar blauw-rode sneakers van Versace een kleine ode aan de klassieke bowlingschoen, maar dan op z'n Gigi's.

versace-sneakers-gigi-hadid 
Getty Images/Estrop

Bikershorts

De rest van de outfit was duidelijk ook afgestemd op een intensief uurtje strikes gooien. Zo combineerde het model de sneakers met witte sportsokken, een croptop van Cotton Citizen en, natuurlijk, een paar blauwe bikershorts van Madhappy. Gigi hielp mede mee aan de totstandkoming van deze onverwachte zomertrend, wat het tot een meer dan logische stijlkeuze maakt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hadid, die wel vaker voor een sportief ensemble kiest, topte de look af met een kleine zonnebril van haar eigen hand, meerdere kettingen en een comic-print bag van Prada, afkomstig uit de SS18 collectie. Of ze dat potje bowlen uiteindelijk gewonnen heeft blijft de vraag, maar op stijlgebied gaat ze er in ieder geval weer met de hoofdprijs vandoor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid