Hier bewaart Céline Dion haar 10.000 paar schoenen

De zangeres heeft een hilarische manier gevonden om haar grote schoencollectie op te bergen.

celine dion schoenen opslagruimte
Edward BerthelotGetty Images

Céline Dion heeft zich de afgelopen tijd ontpopt tot een waar streetstyle mode-icoon. Tijdens de afgelopen fashion weeks en couture shows verscheen de zangeres in de meest bijzondere looks, en was ze onlangs te zien in een look waar ze totaal onherkenbaar was. Dat de 51-jarige Canadese houdt van mode moge duidelijk zijn. Het is een hele klus op zich om al die prachtige items ook ergens op te bergen - en daar heeft de zangeres een speciale eigen locatie voor.

10.000 paar schoenen

In een recente aflevering van het befaamde Carpool Karaoke programma van James Corden kwamen de geruchten ter spraken over Célines immense schoencollectie. In het filmpje wil Céline er in eerste instantie eigenlijk niet op ingaan, waarna Corden stelt dat de zangeres in een interview met WWD toegaf 10.000 paar schoenen te bezitten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Ik kan niets weggeven, omdat ik aan elk stuk waarde hecht. Je kunt me gek noemen. Ik bewaar alles, en ik blijf gewoon een grotere ruimte kopen om ze in op te bergen,' vertelde Dion destijds aan WWD. Tijdens de carpool karaoke onthult de zangeres waar ze al die schoenen opbergt. Dion geeft toe dat ze een magazijn kocht speciaal voor al haar verschillende schoenen. 'Ze noemen het "het warenhuis"', stelt Dion.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In haar voormalige huis in Florida had de zangeres nog een gespecialiseerder systeem: 'Alle schoenen waren opgesteld per kleur. Het was allemaal geïnstalleerd met een geautomatiseerd systeem waardoor ik op een knop kon drukken en de schoen die ik wilde hebben zo tevoorschijn kwam'. Corden stelt vervolgens dat hij eigenlijk vindt dat de zangeres te veel schoenen heeft, waarna Dion op een hilarische manier wordt gedwongen om verschillende paren weg te geven. 'Het is niet erg', stelt Corden, 'Je heb nu nog steeds 9.000 paar schoenen.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity