Alle momenten waar prinses Charlotte bewijst dat ze een boss lady is

De dochter van prins William en Kate Middleton is de meest cheeky royal ooit, dat bewijst ze nog maar eens.

prinses charlotte sassy moment tong
Samir HusseinGetty Images

Een royal of niet, als prinses Charlotte geen zin heeft om vriendelijk de menigte te begroeten, gebeurt dat ook niet. Dat bewees ze gisteren nog maar eens tijdens de King's Cup Regatta, een koninklijke zeilboot-race in Groot-Brittannië waar de hertog en hertogin van Cambridge aanwezig waren met hun kinderen. Dit is waarom je de vierjarige dochter van prins William en Kate Middleton gerust mag bekronen tot de meest sassy royal ooit.

Cheeky Charlotte

Hoe engelachtig de jonge Charlotte op haar verjaardagsportretten lijkt, er schuilt wel degelijk een kleine bengel in de royal. Net als haar broer prins George is Charlotte een expert in grappige gezichten trekken op de meest officiële gelegenheden. Gelukkig blijven het kinderen, dat weet ook moeder Kate die haar dochter Charlotte gisteren betrapte op het uitsteken van haar tong naar de toeschouwers op de King's Cup. Na de zeilrace liet mama Kate haar kinderen zwaaien naar het publiek, maar Charlotte had duidelijk andere plannen. Zij tuurde rustig uit het raam terwijl ze op een heel cheeky manier haar tong uitstak naar de fans en verslaggevers. Een actie die mama Kate duidelijk niet had verwacht en daarom hard in de lach schoot.

Prinses Charlotte kate middleton King's Cup Regatta
Samir HusseinGetty Images

Op les bij prinses Alexia?

Volgens Catherine is haar dochter "de baas in het gezin die de regels bepaalt", dat vertelde ze in 2017 tijdens een officieel event waar ze openlijk over haar gezin praatte. En al is Charlotte's lieve wave helemaal on point, het is wellicht een idee om wat op te steken van de geperfectioneerde posing skills van onze Nederlandse prinses Alexia die tijdens de jaarlijkse fotosessie in de tuin van het pas gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch haar moment in de spotlight pakte. Dit zijn de leukste momenten van prinses Charlotte die bewijzen dat ze de koningin is die het Verenigd Koninkrijk nodig heeft.

Beste cheeky momenten van Charlotte

1.Driftbui

  Prinses Charlotte heeft een driftbui terwijl de familie Cambridge in een helikopter probeert te stappen. En een driftbui bij Charlotte betekent er gewoon bij neerzitten.

  The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3
  Karwai TangGetty Images

  2. Op haar best

  Charlotte is tijdens het ziekenhuisbezoek aan pasgeboren broertje Louis in haar nopjes en weet hoe ze haar crowd moet bespelen met de meest sassy begroeting. Een zacht wuivend handje waarover het internet vandaag nóg spreekt.

  Blue, Standing, Cobalt blue, Fashion, Electric blue, Interaction, Outerwear, Footwear, Leg, Gesture,
  Getty Images

    3. Andere begroeting

    Het moment dat Charlotte genoeg heeft van beleefd wuiven en het publiek tijdens Trooping the Colour dit jaar op een andere manier begroet.

      Trooping The Colour 2019
      Max Mumby/IndigoGetty Images

      4. Na-apen

      Het moment dat Charlotte tijdens de bruiloft van Kate's zus Pippa Middleton haar moeder Kate na-aapt wanneer ze vraagt om stil te zijn bij het betreden van de kerk.

      bruiloft Pippa Middleton And James Matthews
      Max Mumby/IndigoGetty Images

      5. Niet uitgenodigd

      Terwijl Charlotte de aanwezige pers vriendelijk begroette tijdens hun aanwezigheid bij de geboorte van broertje Louis is dat tijdens de doop van prins Louis helemaal anders. Charlotte roept tegen de aanwezige reporters een duidelijke 'you're not coming!'.

      This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

      6. Mopperen

      De prinses heeft duidelijk geen zin meer in het volgens haar veel te lang durende verplichte balkonmoment met de gehele royal family tijdens Trooping the Colour dit jaar en zet haar erbij neer.

      Trooping The Colour 2018 charlotte kate
      Mark CuthbertGetty Images

      7. Goed voorbeeld

      Voor dat moment tijdens diezelfde Trooping the Colour perfectioneert Charlotte haar royal wave terwijl ze het goede voorbeeld van koningin Elizabeth opvolgt.

      This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

      8. Tong uitsteken

      Charlotte en paparazzi zullen nooit elkaars beste vrienden worden. Dat bewees de jonge prinses ook tijdens haar entree op de bruiloft van Pippa Middleton toen ze haar tong uitstak naar de fotografen.

      charlotte pippa middleton bruiloft
      Getty Images
      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Celebrity