Adele toont met vakantiefoto's dat ze helemaal over haar scheiding is

De 31-jarige zangeres laat zien dat ze de tijd van haar leven heeft op vakantie met haar vrienden en zoontje.

adele-vakantiefoto's 
Kevin WinterGetty Images

Eerder dit jaar werd bekend dat Adele ging scheiden met haar partner Simon Konecki na ruim zeven jaar bij elkaar te zijn geweest. Sinds de scheiding kondigde Adele aan dat ze binnenkort met een nieuw album komt. Voordat de zangeres haar werkzaamheden weer hervat geniet ze van een onbezorgde zomervakantie. Adele deelt nu beelden van haar zonnige trip en lijkt helemaal over de scheiding heen te zijn.

Adele's zomervakantie

Adele is niet het type dat vaak iets op Instagram plaatst, en al helemaal niet als het haar privé-leven behelst. Nu geeft de zangeres echter een inkijkje in haar zomer, die ze samen met een groep vrienden en haar zoontje door lijkt te brengen. Zo zien we de zangeres genieten op een jacht, beklimt ze bergen en bezoekt ze grote natuurparken waar ze duidelijk de grootste lol heeft. Dit is het eerste bericht met privé-informatie dat de 31-jarige zangeres deelt op het social media platform, sinds de scheiding.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In april werd het nieuws naar buiten gebracht dat Adele zou gaan scheiden. In 2012 kreeg het koppel hun eerste kind, hun zoontje Angelo. In 2016 gaf het koppel elkaar het ja-woord. Er werd destijds niet veel informatie over de breuk vrijgegeven, maar naar verluidt zou het koppel simpelweg uit elkaar zijn gegroeid. Deze verdrietige gebeurtenis zorgde echter ook voor inspiratie voor de zangeres. Zo stelt Adele dat haar aankomende album gedeeltelijk geïnspireerd is op haar voormalige relatie. Maak je dus maar klaar voor een album vol met hartverscheurende break-up nummers, zoals alleen Adele dat kan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity