Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde foto's van hun reis in Botswana

Deze gloednieuwe foto's werden getoond op het Instagram-account van de hertog en hertogin.

meghan-markle-prins-harry-afrika
Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry hebben nieuwe foto's gedeeld van hun reis naar Botswana in Afrika ter gelegenheid van World Elephant Day. Op Instagram deelde het koppel nooit eerder geziene foto's van hun herinneringen tijdens de trip die in het teken stond van hun liefdadigheidswerk voor de stichting Elephants Without Borders.

Nieuwe foto's

Twee jaar geleden ging het toen nog kersverse koppel op reis naar het Afrikaanse land, dat een van de eerste tripjes was van het royal stel. Op de gloednieuwe foto's zien we Harry gekleed in een legergroen shirt, een donkere korte broek en een honkbalpet - terwijl hij op de enorme olifanten afloopt. Meghan werd vastgelegd terwijl ze de olifant aanraakt. Eerder werd een nieuwe foto vrijgegeven waarbij Meghan en Harry een sensorband bij een olifant aanbrengen om hem te kunnen tracken. Er verschijnen ook een aantal foto's van de olifanten die zijn genomen door prins Harry himself.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het koppel deelt de nieuwe foto's om bekend te maken dat de stichting ontzettend groeit en al veel goed werk heeft verricht. Sinds de hertog en hertogin van Sussex de stichting in juli op Instagram volgden en in de spotlight zetten, hebben hun fans alsook het Ellen DeGeneres Wildlife Fund, de organisatie van de gelijknamige Amerikaanse tv-host, geholpen met grote donaties.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Cruciale reis'

Het echtpaar bezocht Botswana in 2017, slechts enkele maanden voordat Harry dé vraag stelde aan Meghan, en Harry beschreef de romantische trip eerder als 'cruciaal' om hen in staat te stellen dichterbij elkaar te komen. Na de geboorte van hun zoontje Archie, werd duidelijk dat het gezin een royal tour zal maken richting Zuid-Afrika. Eerder deden geruchten de ronden dat het koppel met hun zoontje in de toekomst zou willen verhuizen naar Afrika.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle