Ashley Graham onthult haar eerste zwangerschap in schattige video

Het 31-jarige model maakte het nieuws op de meest schattige manier bekend via Instagram.

ashley-graham-zwanger-eerste-kind
Ashley Graham

Het regent zwangerschappen onder de sterren. Na Blake Lively, Miranda Kerr en Anne Hathaway maakt nu ook Ashley Graham bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Vol trots toonde de mom-to-be haar baby bump op Instagram. Het model koos voor de meest schattige manier om het nieuws aan haar fans bekend te maken, middels een überschattige video met haar man Justin Ervin.

Ashley Graham zwanger

In de video verschijnen de gezichten van het stralende paar gezamenlijk in beeld, voordat de camera plotseling langzaam naar beneden zoomt om de groeiende buik van Graham te onthullen. 'Surprise!' schreeuwt het koppel met een grote glimlach op hun gezicht. Het is een eerste kind voor Graham en Ervin (30), die zijn vrouw zijn 'dagelijkse inspiratie' noemde in zijn eigen post op Instagram, naast een foto van het paar met hun babyscan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bij het bericht plaatste het model tevens de boodschap, die ze onthult op haar negenjarige huwelijksjubileum met Ervin: 'precies negen jaar geleden trouwde ik met de liefde van mijn leven. Het was de beste reis met mijn favoriete persoon ter wereld! Vandaag voelen we ons zo gezegend, dankbaar en opgewonden om dit te vieren met onze groeiende familie!'

Negen jaar getrouwd

Eerder dit jaar stelde het model in een interview met Elle dat ze uitkeek naar het ouderschap maar dat het geen absolute voorwaarde voor haar was. Dat zou betekenen dat Graham maximaal enkele maanden zwanger is. Graham trouwe op haar 22ste met Ervin, die cinematograaf, filmproducent en regisseur is. Ashley en Justin ontmoetten elkaar terwijl hij vrijwilligerswerk deed in haar kerk in New York. In haar boek, A New Model: What Confidence, Beauty and Power Really Look Like, schreef ze dat ze zich al vroeg tot hem aangetrokken voelde. 'Mijn romance met Justin was onschuldig en lief en ik vond hem direct leuk. We gingen skaten en fietsen, we deden karaoke en gingen naar de film dat uitgroeide tot een prachtige relatie'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity