Harper Beckham in een blauwe spijkerjurk op familievakantie in Puglia ziet er ineens zo volwassen uit

Harper Beckham blijkt echt een mix tussen haar bekende ouders.

Jeans, Clothing, Eyewear, Fashion, Shoulder, Street fashion, Sunglasses, Beauty, Hairstyle, Outerwear,
Getty Images
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harper Beckham (alweer 8 jaar) heeft de afgelopen dagen met de familie haar huis in Londen omgeruild voor een vakantie in Zuid-Italië. Zo besloten de Beckhams, waaronder naast Harper natuurlijk Victoria en David Beckham en zoons Romeo en Brooklyn, om nog iets van het staartje van de zomer mee te pakken in zonnig Zuid-Europa. De bekende modeontwerper en topatleet deelden daarbij veel foto's op Instagram van van hun Italiaanse uitje, waarin naar voren kwam hoe volwassen Harper er alweer uitzien. We zien haar nog altijd als klein meisje in een mini-trenchcoat op de schoot van haar vader bij een show van Victoria Beckham tijdens Londen Fashion Week. Die dagen lijken voorbij; ze ziet er steeds meer uit als een volwassen mix van haar bekende ouders.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beckham genen

In een slideshow deelde voetbalster David Beckham familiemomenten, met als bijschrift: 'Loving Italy!' Ze zijn hiervoor afgereisd naar de hak van de Italiaanse laars, Puglia. Waar de laatste tijd steeds meer vakantiegangers naartoe reizen, omdat het volgens kenners een iets rauwer en authentiekere beleving geeft van Italië. Het Italië waarvan de Amalfi-kust bijvoorbeeld wordt overstroomd met toeristen. Een paar dagen ervoor was het gezin ook in Florence, waarvoor Harper een blauwe spijkerjurk van Zara en sneakers droeg. In een selfie, waarop koppel David en Victoria Beckham al fietsend te zien zijn, zien we even later het Italiaanse platteland met zijn glooiende groene heuvels en een strakblauwe lucht. Hiernaast deelde Victoria een selfie met haar dochter, waarin ze steeds meer op haar moeder begint te lijken. De laatste jaren hebben we wel meegekregen dat Harper Beckham groot fan is van voetbal (ze moedigde de Lionesses, ofwel het vrouwelijke Britse voetbalteam, aan met haar vader) en backstage is ze ook graag te vinden in haar moeders atelier. We gaan zien waar de kleinste Beckham straks gaat eindigen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity