Deze superster komt op voor Meghan Markle en prins Harry na ophef over privévakantie

Meghan Markle en prins Harry ontvangen veel kritiek op hun vakantieplannen.

meghan-markle-prins-harry-prive-vakantie-elton-john
PoolGetty Images

Na de geboorte van hun eerste kindje Archie eerder dit jaar, zijn Meghan Markle en prins Harry toe aan vakantie. Nadat foto's werden gepubliceerd waar de royals gebruik maken van een privéjet opweg naar hun vakantiebestemming, werden ze beschuldigd van hypocrisie doordat hun vervoermiddel in tegenspraak is met hun strijd tegen klimaatverandering. Zanger Elton John schiet het koppel te hulp en verdedigt hun keuze.

Hypocriet

Het koninklijk paar ontving de hevige kritiek nadat ze afgelopen zaterdag op privé-vakantie gingen naar het Franse Nice. Het koppel werd gespot op weg naar hun vlucht, terwijl ze een week eerder naar Ibiza waren gevlogen voor Meghans verjaardag. De ophef werd geuit op social media waar Meghan en Harry werden bestempeld als hypocriet omdat ze zich sterk uitspreken tegen de dreiging van klimaatverandering, maar tot twee keer toe geen commerciële vlucht namen.

Elton John

De bekende Engelse zanger leende zijn buitenhuis in de Franse stad uit aan het koppel waar ze naartoe vlogen in zijn jet. 'Na een hectisch jaar waarin ze hun harde werk en toewijding aan het goede doel hebben voortgezet, wilden David [Furnish, John's man] en ik dat het jonge gezin een privévakantie zou hebben in de veiligheid en rust van ons huis,' legde John uit in zijn Instagram-bijschrift.

'Om een niveau van hoognodige bescherming te handhaven, hebben we hen een privéjetvlucht geboden', ging hij verder. 'Om Prins Harry's betrokkenheid bij het milieu te ondersteunen, hebben we ervoor gezorgd dat hun vlucht CO2-neutraal was. Ik respecteer en waardeer zowel Harry als Meghan's inzet voor het goede doel en ik roep de pers op om te stoppen met deze meedogenloze en onware karaktermoorden die valselijk worden gemaakt op een bijna dagelijkse basis.'

Na Elton John heeft ook Ellen DeGeneres het opgenomen voor de Britse prins en zijn vrouw. 'Stel je voor hoe het moet zijn om aangevallen te worden om alles wat je doet, terwijl je alleen maar probeert de wereld beter te maken', liet DeGeneres weten.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle