Bekijk de trailer van je nieuwe favoriete serie The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

De eerste beelden van The Morning Show, een nieuwe serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, zijn hier.

jennifer-aniston-the-morning-show
Still 'The Morning Show'

Wanneer Jennifer Aniston weer eens haar intrede op de beeldbuis doet, dan luister je (of bekijk je, op z'n minst, de trailer). De actrice die ooit 'De Rachel' grootmaakte en geen dag ouder lijkt te worden sinds haar dagen in Friends, verschijnt binnenkort in The Morning Show, een nieuwe serie van Apple TV. De trailer is inmiddels hier en belooft weer veel goeds. Extra noemenswaardig is co-acteur Reese Witherspoon, die samen met Jenn ook nog eens de serie produceert.

The Morning Show

In The Morning Show verschijnen Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell als drie journalisten, die allemaal op een ander punt in hun carrière zitten. Het gaat er op z'n zachts gezegd niet al te kalmpjes aan toe – zo dealt Aniston met veroudering en alle gevolgen van dien, weet Witherspoon niet meer zo goed wie ze nou eigenlijk écht is, en krijgt Carell te maken met beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Intriges tussen Aniston en Witherspoon

Het comedy-drama draait voornamelijk om de loopbaan van de drie personages, maar neemt ook het ochtendnieuws an sich onder de loep, dat continu aan verandering onderhevig is. Toch zijn de intriges die tussen de hoofdpersonen afspelen belangrijker dan het journalistieke aspect; de trailer hint eerder op onderwerpen als een hang naar macht, egoïsme en ambitie, met alle emotionele break downs van dien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Uitzenddatum

The Morning Show zal in het najaar van 2019 op Apple TV verschijnen. Verwacht in ieder geval tien afleveringen én een tweede seizoen, want daar heeft Apple alvast voor getekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix