Ryan Reynolds deelt de grappigste foto's van hem en Blake voor haar 32ste verjaardag

De acteur kon het niet laten zijn vrouw met de nodige dosis humor in het zonnetje te zetten.

blake-lively-ryan-reynolds-fotos-verjaardag
Getty Images

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn misschien wel het meest geliefde en romantische koppel uit Hollywood. Het paar wordt regelmatig gespot op de rode lopers wat de meest romantische foto's oplevert, maar ook op Instagram delen de twee acteurs regelmatig foto's van elkaar dat meestal gepaard gaat met een goede dosis humor. Ter ere van de 32ste verjaardag van Blake deelt Ryan nooit eerder vertoonde foto's van zijn hoogzwangere vrouw, die wederom met een humoristische twist worden gebracht.

Grappige beelden

Met het eenvoudige bijschrift 'Happy Birthday, Blake Lively', deelde Reynolds selfies met zijn vrouw die in eerste instantie lijken op lieve en normale foto's. Zodra je echter verder kijkt komen foto's van de Gossip Girl-actrice tevoorschijn waar ze wazig is afgebeeld, gek kijkt of überhaupt helemaal niet op de foto staat.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het koppel staat bekend om hun humoristische benadering van elkaar op social media. Zo feliciteerde Blake eerder haar man door het delen van een foto met Ryan Gosling, waar Reynolds nauwelijks te zien is. Met het bijschrift 'Happy Birthday, baby', zorgde de post voor de nodige hilariteit. Ook vorig jaar feliciteerde Blake haar man, met een grappige en politieke boodschap: 'Gefeliciteerd voor de meest sexy stemmer van 2018'.

De actrice kondigde in mei 2019 aan dat ze momenteel zwanger is van haar derde kind met Reynolds. Blake en Ryan kregen eerder twee dochters, Inez (2) en James (4).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity