Neem een kijkje in Kylie Jenners immens grote schoenenkast

De 22-jarige beauty mogul geeft ons een exclusief kijkje in haar ongelofelijke collectie schoenen.

kylie-jenner-schoencollectie
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Kylie Jenner mag dan wel de jongste Kardashian-Jenner telg zijn, de 22-jarige beauty mogul is succesvoller dan ooit. De jongste self-made miljardair ooit staat aan het roer van haar eigen populaire beautybedrijf Kylie Cosmetcis en modebedrijf Kylie en Kendall. Kylie verschijnt dan ook regelmatig in de meest opvallende outfits waar haar liefde voor mode tot uiting komt. Waar we eerder een inkijkje konden hebben in Kylies zomergarderobe, toont de beauty mogul nu beelden van haar schoenenkast, die nóg groter is dan je had verwacht.

image
Kylie JennerInstagram
image
Kylie JennerInstagram

Immense schoencollectie

Van Gucci tot Balenciaga en van hakken tot sneakers en loafers, Jenner bewijst dat ze voor elke gelegenheid een andere schoen heeft. Via haar Instagram-stories gaf Kylie een inkijkje in haar schoenenkast, waar we de enorme schoenencollectie van de celeb kunnen aanschouwen. De kast is op kleur en merk geordend om het Kylie zo makkelijk mogelijk te maken haar favoriete schoenen te vinden.

image
Kylie JennerInstagram
image
Kylie JennerInstagram

Liefde voor schoenen

Kylie toont in de video's en afbeeldingen een ware shopping-haul van haar nieuwste schoenaanwinsten. Zo zien we de populaire, teva-achtige Gucci sandalen voorbij komen met fonkelende kristallen en de Balenciaga knife hakken in verschillende kleuren. Ook komt het populaire Bottega Veneta muiltje langs, in een bruine uitvoering. Bij de beelden stelt Kylie de vraag die in iedereens hoofd zit: 'Ik heb een probleem?' Een immense schoencollectie in ieder geval wel.

image
Kylie JennerInstagram
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws