Waarom Lizzo de ware ster van de VMA's was

De Amerikaanse rapper en zangeres stal iedereens hart tijdens de avond.

lizzo-ster-vmas
Getty Images

Gisteravond vonden in Newark, New Jersey de jaarlijkse MTV Video Music Awards plaats. Popsterren en supermodellen betraden de rode loper in de meest bijzondere looks, en de avond werd gevuld met de grootste optredens van bekende sterren. Het was geen verrassing dat zodra het veelbelovende zangtalent Lizzo de rode loper betrad, het publiek én het internet, losging. De zangeres bewees met haar uitbundige looks en emotionele en energieke optreden de ware ster van de avond te zijn.

Glamoureuze entree

In een knalrode custom jurk vol met fonkelende pailletten van Moschino maakte de Amerikaanse rapper en zangeres haar verschijning op de rode loper. De strapless jurk was versierd met het woord Siren in zilveren letters en om de look af te maken koos Lizzo voor een rode veren boa, die ze met de juiste dramatische flair droeg. Haar haar was opgestoken in een uitbundige coupe, die ons sterk laat denken aan een moderne Brigitte Bardot of Diana Ross tijdens haar The Supremes jaren.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met een goede dosis attitude greep Lizzo als een ware diva volledig haar moment voor de camera's. MTV plaatste haar glamoureuze entree op social media, met een tekst afgeleid van Lizzo's eigen nummer Truth Hurts: 'The DNA tests confirmed: Lizzo is 1000000% that bitch!'.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emotioneel optreden

Tijdens haar optreden verruilde de zangeres haar rode jurk voor een beige jas, naar de hand van de Amerikaanse ontwerper Howie B. Vervolgens trok de zangeres de jas uit waarna ze haar energieke optreden voortzette in een gele fonkelende bodysuit van dezelfde ontwerper. Ze bracht enkele van haar meest populaire nummers ten gehore als Truth Hurts and Good As Hell waarna het hele publiek volledig losging. Tijdens het optreden diende een immens grote sculptuur van een kont als decor, en dansten achtergrond dansers om de zangeres heen.

Tijdens haar optreden deelde de zangeres een emotionele boodschap waarin ze iedereen aanspoorde om voor even volledig los te gaan en alle zorgen te vergeten. 'Ik ben alle onzin zat', zei de zangeres. 'Ik hoef je verhaal niet te kennen om te weten dat ook jij de onzin zat bent. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om je op dit moment goed te laten voelen, want dat verdienen we!'. Hoewel de zangeres zonder award naar huis ging, heeft ze de harten van het publiek met haar iconische optreden inmiddels volledig gewonnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity