Bradley Cooper is haast onherkenbaar met zijn nieuwe gezichtshaar

Tijdens een bezoek aan Disneyland met zijn dochter debuteerde de acteur een flinke mustache.

bradley-cooper-snor
Jonathan BradyGetty Images

Bradley Cooper is geen vreemde als het aankomt op gezichtshaar. Zo wordt de acteur al een geruime tijd gezien met een getrimde baard en snor. Dat de 44-jarige Cooper het tijd vond voor een nieuwe look blijkt uit een aantal nieuwe foto's die afgelopen weekend zijn genomen in Disneyland. Tijdens zijn bezoek aan het pretpark, waar de acteur samen was met zijn tweejarige dochter Lea De Seine, debuteerde hij een... snor.

Bradley Cooper heeft een snor

Volgens Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ bracht Cooper quality time door met zijn dochter Lea. Samen maakten vader en dochter een ritje in de kinderachtbaan Dumbo the Flying Elephant, waarin ze allebei de grootste lol leken te hebben. Maar dat is niet het enige wat opvalt op de beelden. Bij nadere inspectie zien we een plakkaat van een snor op Coopers gezicht, een flinke mustache waar je niet omheen kunt (en zeker niet meer kunt ontzien).

Of het nieuwe gezichtshaar van Bradley Cooper te maken heeft met een nieuwe filmrol is nog niet zeker, maar na het van het opvallende nieuwe uiterlijk van de acteur denken we van wel. Over de inhoud van Coopers vermeende nieuwe rol kunnen we enkel speculeren. Misschien komt er – in lijn met Disneys strategie de ene na de andere nieuwe versie van klassiekers op de markt te brengen – een live-action film van Nintendo's Mario van Mario Bros?

Bradley Cooper en Irina Shayk

Lea De Seine is het tweejarige dochtertje van Cooper en zijn voormalige vrouw Irina Shayk. Het koppel kondigde hun breuk begin juni aan, na een relatie van in totaal vier jaar. De 44-jarige acteur en het 33-jarige model zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan en nu druk bezig zijn met "onderhandelingen" over de voogdij van hun dochter. De twee zouden al 'een tijdje zonder elkaar leven' om zo hun relatie te 'testen', want die zou hangen aan 'een zijden draadje', aldus een bron aan Us Weekly. Ondanks hun onmiskenbare chemie in de film A Star Is Born zou Lady Gaga niets met de breuk te maken hebben. Die is zelfs zoenend gezien met haar vermeende nieuwe beau.

Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar
Bradley Cooper en Irina Shayk bij de Oscars 2019 in februari.
Steve GranitzGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity