Stormi Webster, de eenjarige dochter van Kylie Jenner, maakt haar rode loper debuut

Samen met haar ouders betreedt Stormi voor het eerst de rode loper.

stormi-webster-rode-loper-debuut
Jon KopaloffGetty Images

Stormi Webster, de dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, mag dan misschien nog maar een jaar oud zijn, ze heeft nu al een magazine cover op haar naam staan en is al de trotse eigenaresse van een complete collectie designertassen. Daar mag de eenjarige Stormi nu haar eerste verschijning op de rode loper aan toevoegen. Zo mocht het kleine meisje mee met haar ouders naar de première van de Netflix-documentaire Look Mom I Can Fly, die volledig in het teken staat van haar vader.

Stormi Webster maakt rode loper debuut

Tijdens de première werd Stormi op de arm gedragen door haar moeder Kylie, die voor de gelegenheid gehuld was in een spierwitte, nauwaansluitende halterjurk met bijpassende witte hakken. Kylie's dochter droeg een top en broek in dezelfde print, met witte sneakers aan haar kleine voeten. De aandacht van de aanwezige pers was misschien nog iets te overweldigend voor de eenjarige Stormi, maar gelukkig probeerden haar ouders het zo comfortabel mogelijk voor haar te maken (met Scott die haar van veel liefkozing voorziet).

Premiere Of Netflix's "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" - Arrivals
Jon KopaloffGetty Images

Look Mom I Can Fly

De nieuwe Netflix-documentaire Look Mom I Can Fly gaat over de 28-jarige Scott, hoe hij van beginnend artiest is uitgegroeid tot een hiphopsensatie. De documentaire biedt niet alleen een kijkje in de muziekcarrière van de rapper, ook krijgen we exclusieve beelden uit zijn het privéleven te zien. Zo zal ook Travis' relatie met Kylie, inclusief de geboorte van hun dochter, centraal staan. In de trailer krijgen we een voorproefje te zien, waarin Kylie en Stormi al veelvuldig voorbijkomen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Look Mom I Can Fly staat sinds vandaag (28 augustus) op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity