Kim Kardashians eerste Skims-model is Alice Marie Johnson, een vrouw die ze bevrijdde uit de gevangenis

Alice Marie Johnson schittert in Kims nieuwe shapewear-lijn.

alice-marie-johnson-kim-kardashian-skims
SKIMS

Begin deze week maakte Kim Kardashian de nieuwe naam van haar shapewear-lijn bekend. In plaats van de controversiële naam Kimono gaat de realityster nu voor een veiligere optie: Skims Solutionwear. In aanloop naar de lancering van haar nieuwe merk heeft Kim voor een bijzonder model gekozen om haar lijn te promoten. Zo is de 64-jarige Alice Marie Johnson te zien in de campagne, een vrouw die door toedoen van Kardashian is bevrijd uit de gevangenis.

Ex-gevangene Alice Marie Johnson is het gezicht van Skims

Op het Instagram-account van Skims Solutionwear zijn de eerste beelden van de campagne te zien, waaronder polaroids van modellen in verschillende vormen en maten. Daar is gisteren een video van Alice Marie Johnson toegevoegd, een vrouw die meer dan 25 jaar gevangenisstraf kreeg voor een eerste en tevens geweldloze drugsmisdaad.

Kim Kardashian, die zich al jaren inzet voor het lot van gevangenen, hoorde van Alice's verhaal en besloot een procedure te starten voor de vrouw. Samen met een team van andere advocaten – Kim studeert ook zelf rechten – heeft ze ervoor gezorgd dat de voormalig gevangene vrijkwam. Daarvoor bracht de realityster zelfs een bezoek aan het Witte Huis, waar ze een krachtige speech gaf en in gesprek ging met Donald Trump himself.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de video stelt Johnson zich voor en zegt ze dat ze de "sculpting bodysuit" draagt. Ze vertelt dat ze eerst niet eens wist wie Kim Kardashian was, maar haar nu nooit meer zal vergeten. 'Ze is voor mij door het vuur gegaan, om te vechten voor mijn vrijheid.' Daarna zien we de vrouw bewegen in haar bodysuit met een lach op haar gezicht. Ten slotte zegt ze: 'Deze shapewear zorgt ervoor dat ik mij vrij voel.'

Activisme

De keuze voor Alice Marie Johnson als model in haar Skims-campagne laat zien dat Kim wil laten zien dat haar werk resultaten heeft. De tv-ster zal zich in de toekomst blijven inzetten voor het lot van gevangenen die (onterecht) zijn veroordeeld voor kleine vergrijpen. De komst van haar documentaire en haar rechtenstudie zijn voorbeelden van Kims activisme, die haar beiden zeker zullen helpen het gevangenissysteem in de Verenigde Staten te blijven verbeteren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity