Bella Hadid was in Amsterdam voor een secret project met Vogue en het Rijksmuseum

Het wereldbekende topmodel zette gisteren voet aan de grond in onze hoofdstad voor een groots project met Vogue.

Bella hadid vogue rijksmuseum
Anh Kiet Duong

Wie het half-Nederlandse model Bella Hadid op de voet volgt, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat de jongere zus van Gigi Hadid gisteren in het land was. Het 22-jarige model zette voet aan grond in Amsterdam voor een secret project met Vogue en het Rijksmuseum.

Liefde voor Amsterdam

Op haar Instagram Stories deelde Hadid gisteren een reeks beelden dat ze geland was in onze hoofdstad. Van haar verblijf in het luxueuze Conservatorium Hotel tot snaps van de Amsterdamse straten. Haar liefde voor de stad is groot, dat is duidelijk.

Bella hadid vogue rijksmuseum
Anh Kiet Duong

Secret project

Het wereldbekende model was niet zomaar in town. Bella Hadid vloog speciaal van New York City naar Amsterdam voor een groots project met Vogue en het Rijksmuseum. Benieuwd naar het secret project van Bella en Vogue en het Rijksmuseum? We kunnen alvast vertellen dat Hadid een groot bewonderaar is van Rembrandt van Rijn, de belangrijkste Hollandse kunstschilder van de 17e eeuw. Een bezoek aan het onderzoeks- en restauratieproject Operatie Nachtwacht stond dus op de planning. Stay tuned!

Bella hadid vogue rijksmuseum
Anh Kiet Duong

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid