Lenny en Zoë Kravitz beleven zeldzaam vader-dochtermoment

De twee muzikanten bewijzen het coolste vader-dochterduo zijn.

lenny-zoe-kravitz
Theo WargoGetty Images

Het mag duidelijk zijn dat Zoë Kravitz de rock-'n-roll-genen van haar vader Lenny Kravitz heeft geërfd. Niet alleen lijkt ze sprekend op haar vader (en op haar moeder Lisa Bonet, for that matter), ook op muzikaal gebied treedt ze in zijn voetsporen. Dat bewezen de twee afgelopen week, toen ze samen een zeldzaam vader-dochtermoment beleefden op het podium.

Coolste vader-dochter duo

Op Instagram deelde Zoë het speciale moment, door middel van een foto van haarzelf en Lenny tijdens een intiem optreden. Zo zien we Zoë al spelend op een tamboerijn, terwijl haar vader doet waar hij goed in is – zijn gitaar bespelen. Bij het beeld schrijft de zangeres en actrice: 'Way to #raisevibration... Zo trots op jou, @lennykravitz. Jouw shows zijn een echte ode aan de liefde #letloverule.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel vader en dochter qua stijl niet meer kunnen verschillen, vormen ze samen toch een harmonieus stijlduo. Zo is Lenny gekleed in een van zijn signature looks – een lichte jeans, leren jasje, suede laarzen en een sjaaltje om zijn nek – terwijl Zoë een oversized zwart pak draagt met een witte blouse. Dat bewijst dat ze samen, zonder twijfel, toch wel het coolste vader-dochterduo van nu zijn. Can't argue with that.

De familie Kravitz

De nu 30-jarige zangeres, actrice en model Zoë Kravitz is de dochter van de 55-jarige muzikant Lenny Kravitz en 51-jarige actrice Lisa Bonet. Na een huwelijk van zes jaar besloten de twee uit elkaar te gaan, waarna moeder Lisa in 2005 een relatie kreeg met acteur Jason Momoa. Begin deze zomer stapte dochter Zoë in het huwelijksbootje met acteur Karl Glusmanwat ze deed in een wit fietsbroekje in Parijs, by the way. De twee zijn erg gesteld op hun privacy, en delen daarom niet veel van hun privéleven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity