Meghan Markle bezoekt voor het eerst Balmoral Castle, het Schotse kasteel van koningin Elizabeth

Nog niet eerder zag de hertogin van Sussex het Schotse onderkomen van de Queen.

meghan-markle-balmoral-castle
Max Mumby/IndigoGetty Images

Hoewel Meghan Markle zich al ruim een jaar officieel lid van het Britse koningshuis mag noemen, heeft de hertogin nog nooit een bezoek gebracht aan een heel speciaal onderkomen van koningin Elizabeth. Zo zal Meghan volgende week afreizen – in het gezelschap van prins Harry en hun zoon Archie – naar het zogeheten Balmoral Castle, het Schotse kasteel van de Britse royals.

Meghan Markle's bezoek aan Balmoral Castle

Volgens de Britse tabloid The Sun is het de eerste keer dat Meghan het Schotse onderkomen van Queen Elizabeth zal bezoeken. Wat de planning tijdens het bezoek precies inhoudt, blijft vooralsnog onduidelijk. Het kasteel is decennialang de ultieme getaway spot van koningin Elizabeth en de rest van de Britse koninklijke familie om te ontspannen. Zo worden er al jarenlang activiteiten ondernomen als jagen en vissen. Prins Charles kwam er in de jaren tachtig vaak met wijlen prinses Diana, en ook prins William en Kate Middleton worden er vandaag de dag regelmatig gezien.

Balmoral Castle, the Royals' Scottish home
Balmoral Castle, Schotland.
Tim GrahamGetty Images

Gezien Meghan bekend staat om haar rol als dierenactivist zal ze hoogstwaarschijnlijk niet deelnemen aan de traditionele outdoor activiteiten. Royal deskundige Robert Jobson van The Daily Mail denkt zelfs dat Meghan een hoofdpijn zal faken, om zo onder de verplichtingen uit te komen. Logischer zou zijn dat Meghan als kersverse moeder graag bij haar zoon wil blijven en daarom niet zal deelnemen aan de activiteiten.

Zuid-Afrika

Prins Harry en Meghan Markle hebben een aantal reizen gemaakt tijdens de zomervakantie. Zo vloog het koppel naar Spanje en Zuid-Frankrijk voor Meghans 38e verjaardag (4 augustus), samen met royal baby Archie. Over een paar weken zal het gezin vertrekken naar het zuiden van Afrika, waar ze de landen Zuid-Afrika, Malawi, Angola en Botswana zullen bezoeken. Rond dezelfde tijd vorig jaar reisden Meghan en Harry voor hun eerste gezamenlijke royal tour af naar Oceanië, waar ze onder meer Australië en Nieuw-Zeeland bezochten.

Op Instagram laat Harry weten erg enthousiast te zijn over de reis naar het Afrikaanse continent, dat zijn 'tweede thuis' is geworden: 'Ons team heeft een betekenisvol programma georganiseerd dat we graag met jullie willen delen. Op persoonlijk niveau kan ik niet wachten om mijn vrouw en zoon Zuid-Afrika te laten zien!'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle