Probeer rustig te blijven: Prins Harry is in Amsterdam voor een kort bezoek

De hertog is in Amsterdam om zijn nieuwe project Travalyst te promoten.

prins-harry-in-amsterdam
Chris JacksonGetty Images

Mocht je afgelopen mei prins Harry hebben misgelopen toen hij in Den Haag was voor de Invictus Games, dan krijg je nu een tweede kans. Zo is de Britse prins vanochtend op Schiphol geland voor een kort bezoek aan Amsterdam, om daar een nieuw project te lanceren.

Prins Harry in Amsterdam

Rond 09:15 uur arriveerde de prins bij de A'DAM Toren, waar hij te gast is voor de lancering van een nieuw project in de reisbranche. Zo werkt de hertog van Sussex al een aantal jaar aan een initiatief dat toeristische bestemmingen beschermt, genaamd Travalyst. Dat staat in een bericht op Sussex Royal, het Instagram-account van prins Harry en Meghan Markle. Tijdens de bijeenkomst in de hoofdstad hield Harry een speech over het nieuwe project, dat een samenwerking is met grote namen in de reisbranche als Booking.com, SkyScanner, CTrip, TripAdvisor en Visa.

Duke of Sussex visit to Amsterdam
Gareth Fuller - PA ImagesGetty Images

Travalyst

Het doel van Travalyst – een combinatie van "travel" en "catalyst" (als katalysator van positieve verandering binnen de reisbranche) is 'een beweging te ontketenen om de toekomst van reizen voorgoed te veranderen, met gemeenschappen als kern van de oplossing'. In het statement benadrukt prins Harry de kracht en het belang van reizen, maar hij is zich ook bewust van 'de gedeelde verantwoordelijkheid voor onze planeet'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Invictus Games

Afgelopen mei was prins Harry ook al op Nederlandse bodem toen hij een bezoek bracht aan Den Haag in het kader van de Invictus Games. Een paar dagen voor zijn bezoek was Meghan Markle bevallen van hun zoon Archie, waardoor Harry werd verrast met een aantal babycadeau's. Het internationale sportevenement, dat speciaal in het leven is geroepen voor militairen die door of tijdens dienst gewond zijn geraakt, vindt volgend jaar plaats in Nederland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity