Beyoncé vierde haar 38e verjaardag een dag te vroeg, maar wel in vintage Jean Paul Gaultier

Zo zag de verjaardag van Beyoncé eruit.

beyonce-verjaardag-jean-paul-gaultier
Kevin MazurGetty Images

Het is vandaag niet zomaar een doodnormale woensdag. Nee, want het is Beyoncé's verjaardag. Precies 38 jaar geleden werd Queen B geboren, wat de zangeres uitgebreid heeft gevierd. Een dag te vroeg weliswaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Op Instagram deelt Beyoncé beelden van haar 38e verjaardagsfeest, samen met haar man Jay-Z, een verjaardagstaart en een vintage look van Jean Paul Gaultier.

Zo vierde Beyoncé haar verjaardag

Beyoncé en Jay-Z zijn momenteel in Philadelphia waar ze gasten zijn op het Made In America-festival, georganiseerd door Jay-Z himself. Om Beyoncé's verjaardag uitgebreid te vieren, werd een selectief groepje mensen uitgenodigd. Voor de gelegenheid was de zangeres gehuld in een stukje modegeschiedenis. Zo droeg Bey een vintage blouse met veters van Jean Paul Gaultier, die ze combineerde met groene leren shorts van Estaban Cortazar. Zoals we van haar gewend zijn, droeg Beyoncé gouden oorringen en veel diamanten kettingen om haar nek. Kortom: een feestelijke look voor een feestelijk moment.

Happy birthday to Beyoncé

Maar haar vintage outfit van Jean Paul Gaultier is niet het enige wat Beyoncé van haar 38e verjaardag deelde. Ook plaatste ze een reeks aan foto's en video's op haar Instagram-account, waaronder een filmpje waarin vrienden haar backstage verrassen met een verjaardagstaart en tegelijkertijd 'Happy Birthday' zingen. Daarna popte manlief Jay-Z een enorme fles champagne ter ere van zijn vrouw waarna het feest kon beginnen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Belangrijk jaar

Het is een bijzonder jaar geweest voor de 38-jarige zangeres. Zo bracht ze haar documentaire Homecoming uit op Netflix, kroop ze in de rol van Nala in de remake van de Disney-klassieker The Lion King (én produceerde ze een compleet album), ontmoette ze Meghan Markle en lanceerde ze haar nieuwe nummer 'Sprit', inclusief spectaculaire muziekvideo met maar liefst acht outfit changes. We kunnen niet wachten wat Beyoncé nog meer voor ons in petto heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity