Dit is wanneer we Meghan Markle weer in het openbaar gaan zien

Het einde van Meghan Markle's zwangerschapsverlof is in zicht.

meghan-markle-einde-zwangerschapsverlof
Max Mumby/IndigoGetty Images

Nu baby Archie alweer vier maanden oud is (de tijd vliegt) en zelfs zijn eerste royal tour naar Afrika al staat gepland, duurt het niet lang meer voordat Meghan Markle officieel terugkomt van zwangerschapsverlof. De hertogin van Sussex zal dan ook spoedig terugkeren in het publieke oog. En met spoedig bedoelen we volgende week.

Wanneer komt Meghan Markle terug van zwangerschapsverlof?

Zo zal Meghan Markle volgende week donderdag op 12 september weer in het openbaar verschijnen waarmee haar zwangerschapsverlof ten einde komt. De hertogin is dan in Londen voor de lancering van haar capsule collectie voor Smart Works, een van de goede doelen organisaties waarvoor Meghan zich inzet als Britse royal. De liefdadigheidsinstelling helpt werkloze vrouwen bij hun zoektocht naar een baan. Meghan heeft een speciale kledinglijn ontworpen, die later dit jaar te koop zal zijn.

Tijdens haar bezoek aan Smart Works zal Meghan een speech geven, een paneldiscussie voeren met woordvoerders van de organisatie en zal ze meer te weten komen over hoe Smart Works precies te werk gaat. Zo krijgen cliënten trainingen in het voeren van sollicitatiegesprekken, maar worden zij ook voorzien van advies wat betreft een passende office wardrobe.

Wat heeft Meghan Markle gedaan tijdens haar zwangerschapsverlof?

Sinds de geboorte van Archie Harrison Mountbatten-Windsor (de volledige naam van de royal baby) op 6 mei 2019 heeft Meghan vooral achter de schermen gewerkt. Zo bleef ze betrokken bij haar goede doelen (zoals haar kledinglijn voor Smart Works), maar werkte ze ook hard aan het septembernummer van de Britse Vogue, waarvan Meghan gasthoofdredacteur was.

Ondanks haar periode van rust tijdens haar zwangerschapsverlof werd de hertogin toch meerdere keren in het openbaar gezien. Zo maakte ze haar opwachting aan de arm van manlief prins Harry tijdens de première van The Lion King (waar ze oog in oog stond met Beyoncé), was ze aanwezig tijdens de jaarlijkse Trooping the Colour en verscheen ze op de tribune van tennistoernooi Wimbledon (samen met Kate Middleton) om haar beste vriendin Serena Williams aan te moedigen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle