Meghan Markle maakt een stijlvolle verrassingsverschijning tijdens de U.S. Open

De hertogin besloot last-minute haar vriendin Serena Williams de ondersteunen bij de finale van de U.S. Open.

meghan-markle-verschijning-new-york-us-open-serena-wulliams-look
Clive BrunskillGetty Images

Meghan Markle maakte gisteren een onverwachte verschijning in New York tijdens de U.S. Open. Ze was daar om goede vriendin Serena Williams aan te moedigen, wat ze eerder dit jaar op Wimbledon ook al deed speelde. Naar de wedstrijd droeg Meghan zoals we van haar gewend zijn een stijlvolle doch casual look.

US Open Tennis Tournament 2019
Meghan Markle samen met Serena’s moeder Oracene Price, zussen Isha Price en Venus Williams, haar man Alexis Ohanian en Anna Wintour.
Tim Clayton - CorbisGetty Images

Stijlvol in jeans

Meghan Markle was in goed gezelschap tijdens de spannende finale tussen Serena Williams en Bianca Andrescu (die overigens won van Williams). Naast Meghan Markle waren ook Serena's man Alexis Ohanian, moeder Oracene Price, zussen Isha Price en Venus Williams én Anna Wintour van de partij. Voor de gelegenheid koos Meghan voor een denim jurk met lichtgrijs vest. Beide items van de hertogin zijn afkomstig van J. Crew en blijken zeer betaalbaar. Zo kost de jurk omgerekend zo'n 107 euro en het vest 80 euro. De look werd afgemaakt met een aviator zonnebril van Victoria Beckham en turquoise Jennifer Meyer oorbellen.

Last-minute trip

Koninklijke commentator Omid Scobie rapporteerde over de verrassende verschijning van Meghan via Twitter: 'Meghan is super enthousiast om in New York te zijn om Williams aan te moedigen. Het stond oorspronkelijk niet op haar planning, en ze heeft op het laatste moment besloten haar vriendin te steunen.' Haar trip naar de Verenigde Staten is van korte duur; de hertogin zal al snel weer terug keren naar het Verenigd Koninkrijk voor de lancering van haar kledingcollectie die aankomende donderdag zal plaatsvinden.

Dit is de tweede reis van Meghan dit jaar naar New York City. Meghan bezocht de stad afgelopen winter voor haar baby shower die Serena Williams voor de hertogin mede-organiseerde.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle