Kate Moss en haar tienerdochter samen frontrow tijdens NYFW

Moeder en dochter maken een zeldzame verschijning tijdens de Lente/Zomer 2020-show van Longchamp.

Longchamp SS20 Runway Show - Front Row
Dimitrios KambourisGetty Images

New York Fashion Week is inmiddels in volle gang, en lijkt een heuse family affair te worden. Kaia Gerber droeg in New York een Versace bondage-look geïnspireerd op de iconische look van haar moeder uit de jaren ’90 voor haar verjaardagsfeest. En Kate Moss nam naar de show van Longchamp haar 16-jarige dochter Lila mee als frontrow buddy.

Longchamp SS20 Runway Show - Front Row
Kendall Jenner, Jean Cassegrain, Lila Moss, Kate Moss, en Julianne Moore.
DIMITRIOS KAMBOURISGetty Images

Lila Moss

De laatste keer dat Kate Moss en Lila Moss werd samen gespot was tijdens de show van de voorjaarscollectie van 2020 van Diors Kim Jones. Kate en Lila namen dit weekend plaats op de eerste rij van Longchamps Lente/Zomer 2020-show, naast Kendall Jenner en Julianne Moore. Kaia Geber die de avond daarvoor nog haar achttiende verjaardag vierde, opende de show.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Look-a-like

Kate, 45, droeg een zwart mini-jurkje met lange mouwen en zwarte enkellaarsjes voor de Longchamp-show, terwijl Lila, 16, voor een mintgroene croptop met rits en een bijpassende rok met sneakers koos. Zowel moeder als dochter kozen voor een natuurlijke make-up look en los haar. Als de dochter van één van de meest succesvolle supermodellen ooit, voelt Lila Grace Moss Hack – dochter van Kate en haar ex Jefferson Hack – zich duidelijk thuis in de modewereld. Vorig jaar nog werd ze het gezicht van Marc Jacobs Beauty, waarmee ze langzaam in de voetsporen van haar supermodel mom treed. Ze staat ingeschreven als model bij het agentschap van haar moeder, Kate Moss Agency. Het is wachten op welke grote modellenklus ze binnenkort binnenhaalt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity