Virgil Abloh mist Off-White show tijdens Paris Fashion Week wegens gezondheidsproblemen

Abloh weigert in te gaan op details over zijn gezondheidsprobleem, maar stelt dat artsen hem adviseren niet te reizen.

virgil-abloh-off-white-show-parijs
Pascal Le SegretainGetty Images

Virgil Abloh heeft heeft aangekondigd dat hij niet aanwezig zal zijn bij zijn aanstaande Off-White show op 26 september tijdens de Parijse modeweek. De The Off-White en Louis Vuitton-ontwerper kampt naar verluidt met gezondheidsproblemen waardoor hij niet in staat is aanwezig te zijn bij zijn show tijdens Paris Fashion Week, zo meldt de Amerikaanse Vogue.

Gezondheidsproblemen

De ontwerper liet aan het blad weten dat hij het moeilijker heef dan normaal om terug tot rust te komen na zijn werk en reizen. 'Ik was gewoon moe, dus ging ik naar de dokter. Hij vertelde me dat dit tempo van reizen en werken met al die verschillende projecten tegelijk niet goed is voor mijn gezondheid.' Abloh weigerde in te gaan op details over zijn gezondheidsprobleem, maar zei dat zijn artsen hem hebben geadviseerd om de komende drie maanden niet te reizen, waardoor de ontwerper de keuze maakt niet naar Parijs te komen voor zijn show.

Geen Paris Fashion Week

Virgil Abloh laat in het interview weten dat hij de komende maanden vanuit huis zal werken en alle marketing events annuleert. Wegens zijn afwezigheid tijdens de Off-White show heeft de ontwerper naar verluidt een nieuw concept bedacht: 'Virgil heeft een nieuw concept ontworpen voor de Off-White-show in Parijs ter vervanging van zijn aanwezigheid, met een nieuwe aanpak die publieksparticipatie omvat. Hij blijft nauw samenwerken met zijn teams bij Louis Vuitton Men's en Off-White en met merken waarmee hij samenwerkt over de hele wereld', stelde een woordvoerder van Abloh in een verklaring weet Women's Wear Daily.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity