Serena Williams maakt debuut tijdens New York Fashion Week met tweejarige dochter Olympia

Het dochtertje van de tennisster was übercute tijdens haar catwalk-debuut.

serena-williams-debuut-nyfw-olympia
Getty Images

Serena Williams stond afgelopen week nog te zwoegen op de tennisbaan tijdens de spannende finale wedstrijd van de US Open, nu is de celebrity en tennisster aanwezig bij New York Fashion Week waar ze een bijzonder debuut maakt. Tijdens de Amerikaanse modeweek presenteerde de ster haar eerste eigen collectie genaamd S by Serena, samen met haar tweejarige dochtertje Olympia.

Serena en Olympia

De collectie was geïnspireerd op vrouwen die grenzen doorbreken en nieuwe tradities maken. Tegenover Elle.com stelt Williams dat zij inspiratie haalt uit vrouwen als haar moeder, haar zus Venus en Anna-Wintour. Na afloop van de show maakte de tennisster een verschijning op de catwalk, waar we sinds lange tijd weer een glimp konden opvangen van de trotste moeder met haar tweejarige dochter Olympia.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het dochtertje, wiens officiële naam Alexis Olympia Ohanian Jr. is, maakte haar catwalk debuut met de nodige zenuwen, en klampte zich sterk vast aan haar moeder, die haar in een arm droeg terwijl ze met de andere naar het publiek zwaaide. De stijlvolle peuter was gehuld in zwart T-shirt, grijs rokje en gekleurde Nike Air Max 90 sneakers. Ter gelegenheid van de tweede verjaardag van Olympia op 1 september deelde Serena een foto op haar Instagram-account van de geboorte van haar dochter, waarbij ze stelt dat zij haar grootste prestatie ooit is.

S by Serena

De items van de collectie zijn geïnspireerd op kleding uit de jaren '90, met de iconische supermodellen van die tijd als Naomi Campbell en Cindy Crawford als voorbeeld. Luipaard-print wrap dresses, zwarte jumpsuits en zebra print rokken waren het resultaat. De collectie werd getoond op een zeer diverse cast aan modellen. De items zullen uiteindelijk dan ook verkrijgbaar zullen zijn in de maten XS tot XXL.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity