Na de korte bob gaat Kim Kardashian voor een nieuwe coupe

De 38-jarige realityster kiest een nieuwe coupe voor het nieuwe seizoen.

kim-kardashian-haarstijl-herfst
Raymond HallGetty Images

Kim Kardashian staat naast haar opvallende looks ook bekend om haar vele haarstijlen. Waar de celebrity eerder dit jaar haar haren nog platinum blond verfde om vervolgens te kiezen voor een vuurrode coupe, maakte Kim daarna de beslissing haar lange manen te verruilen voor een korte bob. Nu gaat de 38-jarige realityster opnieuw voor een nieuwe coupe voor het nieuwe seizoen.

Kim Kardashians herfstcoupe

Kim werd deze week gespot op de straten van Manhattan in New York in een pikzwarte look. Gelijk valt op dat er behoorlijk wat centimeters zijn toegevoegd aan Kims glanzende lokken en de bob volledig verdwenen lijkt te zijn. Kim Kardashians haarstylist Chris Appleton maakte via zijn Instagram bekend dat de celeb voor een nieuw kapsel heeft gekozen: 'terug naar lang door de vraag van Kim', schreef hij boven de foto van Kardashian West in een imitatie croc-geprinte tanktop en wijde broek. Met de hulp van haar haarstyliste weet Kim in een handomdraai van ultra kort naar een volle en lange coupe kan gaan, en is ze klaar voor de herfst.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity