Beyoncé maakt een documentaire over nieuwste Lion King-album 'The Gift'

De zangeres toont een sneak peek van de docu via haar Instagram.

beyonce-lion-king-album-documentaire-making-the-gift
Ian West - PA ImagesGetty Images

De live-action remake van The Lion King ging eerder deze zomer in premiere en bevat een sterrencast van onder meer Beyoncé, James Earl Jones en Donald Glover. Beyoncé lanceerde speciaal voor de film een gloednieuw album genaamd The Gift dat onder meer de soundtrack van de film Spirit bevat. Nu is bekend geworden dat de 38-jarige zangeres een documentaire lanceert genaamd Making the Gift, waarin een kijkje wordt gegeven achter de schermen bij de totstandkoming van Beyoncé's album.

Beyoncé's 'The Gift'

Het album bevat muziek die te horen is in de nieuwe Lion King-film. Naast remakes van bekende nummers uit het verhaal, zoals Can You Feel The Love Tonight, bevat het album nieuwe nummers waaronder Spirit en samenwerkingen met diverse artiesten als Donald Glover, Kendrick Lamar, Pharrell Williams en een groot aantal Afrikaanse muzikanten. Making the Gift geeft kijkers toegang om het proces te ervaren achter elke track op het album. De docu wordt vanavond gelanceerd op het Amerikaanse televisie-kanaal ABC.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé schreef, regisseerde en produceerde de docu zelf. Via haar Instagram-account publiceerde de zangeres de trailer van de film, waarin we de zangeres in de studio zien, dansers aan het werk zijn, en is Beyoncé drummend te zien samen haar dochter Blue Ivy Carter. Wanneer de documentaire in Nederland te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Hand drum, Drum, Membranophone, Musical instrument, Percussion,
Beyoncé

The Lion King

Beyoncé vertolkt de rol van Nala in de nieuwe live-action variant van de klassieke Disney-film. De film ging deze zomer in première en werd al snel een groot succes. Ondertussen staat de remake in de top tien van meest succesvolle films aller tijden. Eerder vorig jaar bracht Beyoncé al een documentaire uit genaamd Homecoming, een Netflix-film waar de totstandkoming en voorbereiding op haar iconische Coachella-optreden van 2018 centraal staat. Later werd bekend dat de zangeres bezig is met nóg twee Netflix-specials.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity