Doutzen Kroes lanceert haar eigen YouTube-kanaal

In Doutzen Diaries geeft het Nederlandse model een inkijkje in haar dagelijks leven.

doutzen-kroes-youtube-kanaal
Jamie McCarthyGetty Images

Doutzen Kroes heeft haar eigen YouTube-kanaal gelanceerd. Mochten we laatst nog in onze handen knijpen omdat het model haar eerste make-up tutorial ooit gaf, nu krijgen we veel meer van Doutzens leven te zien. Het YouTube-kanaal heet "Doutzen Diaries" en geeft fans een kijkje in het dagelijks leven van het 34-jarige Nederlandse model, zowel op werk- als privégebied. Bekijk onderaan de eerste aflevering van Doutzens eigen YouTube-kanaal die ze zonet online gooide.

Doutzen Kroes op YouTube

Dit nieuws maakte Doutzen maandagavond bekend tijdens het programma Jinek. Daar vertelde het model dat YouTube haar heeft benaderd om een kanaal te starten. Doutzen staat erom bekend niet al te veel van haar privéleven – en dus haar gezin met man Sunnery James en kinderen Phyllon (8) en Myllena (5) – te delen, maar daar komt nu verandering in. Die keuze legde het model uit in Jinek. 'Ik ben privé altijd bezig geweest met filmen. Wat ik jammer vond is dat wat ik allemaal meemaak niet kan delen en terughalen,' vertelde Doutzen. 'Nu heb ik al acht maanden een team om me heen dat mij volgt waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb. Daarmee wil ik een andere kant van mezelf laten zien. De kant die mensen af en toe wel zien in de media, maar die ze niet begrijpen. Ik denk dat het leuk is om te zien dat ik echt heel anders ben dan hoe ik altijd ben neergezet.'

Doutzen Diaries trailer

In Doutzen Diaries krijgen we dus een inkijkje in het leven van het Nederlandse supermodel en alles wat daar bij komt kijken. Zo wordt niet alleen haar gezinsleven met Sunnery James, Phyllon en Myllena vastgelegd, maar ook hoe ze invulling geeft aan haar hobby's en krijgen we behind-the-scenes beelden van haar werk te zien. Daarbij vindt Doutzen het vooral belangrijk dat er een realistisch beeld wordt geschetst over haar werk. 'Dat vind ik heel belangrijk. Maar ook het contrast tussen mijn werk en het moederschap. Ik kom terug van de New York Fashion Week en haal de kinderen van school en sta te koken. Dat is wie ik ben. Ik geniet enorm van de glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast veel beelden van haar gezin – en dan vooral dochter Myllena ('Want zij steelt nu al de spotlights, een geboren ster') – hopen we ook meer te zien van Doutzens leven als supermodel, vooral als ze van plan is vaker de show te stelen in Versace-jurken met best friend Joan Smalls.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering 'If It Ain't Dutch, It Ain't Much' van haar net gelanceerde YouTube-kanaal leidt Doutzen Derek Blasberg (goede vriend & Head of Fashion and Beauty van YouTube) rond in Amsterdam. In de eerste episode bezoeken ze de meest bekende plekken eerst; zo lopen ze arm in arm over de Wallen, bezoeken ze het Rijksmuseum en ontbijten ze op een boot die door de grachten vaart. Doutzen introduceert Derek ook aan de wereldbekende haring in Volendam die hij op een hilarische manier probeert op te eten. Wat nog? Een verkleedpartij in traditionele Volendamse kleding én ze gaan samen naar Milkshake Festival om de dag af te sluiten. Kijk mee!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes