Meghan Markle draagt romantische Valentino-jurk naar bruiloft in Rome

De Duchess of Sussex droeg een zwarte Valentino-jurk van see-through tule voor een Italiaanse bruiloft.

meghan-markle-valentino-bruiloft-rome 
Getty Images

Laat het maar aan Meghan Markle over om een romantische jurk voor een bruiloft in Rome te bemachtigen. Voor de trouwerij van newly weds Misha Nonoo en Michael Hess koos ze voor een semi-transparante jurk van modehuis Valentino met prachtige zilveren studs en lange pofmouwen.

Meghan en Harry in Rome

Meghan Markle en Prins Harry reisden, nog nét op de valreep voor hun tour door Afrika, af naar Rome voor een grootste trouwerij. Logisch ook, want de banden met bruid Misha Nonoo zijn behoorlijk sterk. De ontwerpster was tot 2016 getrouwd met één van de beste vrienden van Prins Harry, en begeeft zich al jaren in koninklijke kringen. Rumour has it dat zij zelfs de mysterieuze vrouw is die Harry en Meghan samenbracht. Nonoo werkte recent nog samen met de Duchess, in het kader van haar eigen modecollectie.

Valentino-jurk

Meghan koos voor de feestelijke aangelegenheid voor een zwarte jurk van Valentino, een modehuis dat de royals al jaren nauw aan het hart ligt. Het tule ontwerp, dat deels doorschijnend is, heeft een v-hals en split, komt uit de Lente/Zomer 2019 2019 show van het Italiaanse modehuis. En alhoewel zwart traditiegetrouw een no-go is als kleur van de outfit van een huwelijksgast (net als wit), ziet Meghan er bijzonder feestelijk uit in het donkere ontwerp.

meghan-markle-valentino-rome
Filippo Fior / Imaxtree

Oorbellen in veervorm

Wat in tegenstelling tot haar Valentino jurk wél goed te zien is, zijn haar gouden oorbellen. Naar verluidt geen kroonjuwelen, maar geleende exemplaren van een vriendin. Het zouden vintage exemplaren van maar 5 pond zijn, schrijft de Telegraph, ooit jaren geleden gekocht op Portobello Road in Londen. Niet alleen Meghan verscheen uitermate goedgekleed op de bruiloft, maar ook andere sterren zoals Karlie Kloss, Orlando Bloom, Katy Perry en Ivanka Trump stonden op de gastenlijst.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle