Irina Shayk maakt stijlvolle verschijning in satijnen pyjama-pak

Het model gaf iedereen het nakijken tijdens Milaan Fashion Week met een stijlvolle upgrade van de klassieke pyjama.

irina-shayk-pyjama-pak
Jacopo Raule / Getty Images

Voor wie nog naarstig op zoek is naar een look die zowel overdag als 's nachts niet misstaat: uw antwoord is hier. Russisch model Irina Shayk laat tijdens Milaan Fashion Week zien dat een satijnen pyjama veel meer kan zijn dan een outfit voor de nachturen. Een groen, chique ensemble, om alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Irina Shayk in satijnen pak

Tussen alle shows door – er zijn weinig catwalks waar Irina niet op verscheen – werd het model gefotografeerd toen ze onderweg was naar de persdag van Falconeri, niet geheel toevallig het label achter haar pyjamabroek- en blazer. Shayk, die ambassadeur is van het merk, combineerde het pak met een simpele, zwarte beha. Voeg daar peep-toe hakken van Saint Laurent aan toe en een knalgele tas van The Kooples, en je supermodel pyjama-look is klaar.

irina-shayk-pyjama-pak
Getty Images

Pyjama-trend

Het satijnen pyjamapak maakt al langer furore in streetstyle-contreien. Niet gek ook, want sleepwear valt eindeloos te combineren. Casual met sneakers, bijvoorbeeld, of in de winter met een coltrui en lange jas. Sexy kan-ie dus schijnbaar ook, laat Irina met deze look zien. Niet geheel verrassend, want de 33-jarige Shayk laat keer op keer zien koningin van de opvallende combinaties te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity