Michiel Huisman is binnenkort in deze bloedstollende Netflix-film te zien

De 38-jarige acteur voegt met de film Kate wéér een productie toe aan zijn riante Netflix-cv.

michiel-huisman-netflix-film-kate
Rob Kim / Getty Images

Michiel Huisman verschijnt binnenkort in Netflix-film Kate, een actiefilm waarvoor de acteur (uiteraard) één van de hoofdrollen vervult. Er zijn weinig rollen die de Game of Thrones-ster níet glansrijk weet te vervullen, dus dat doet weer reikhalzend uitkijken naar deze nieuwe release.

Verhaallijn Netflix-film

Het verhaal draait om een vrouwelijke huurmoordenaar, die in deze film zélf vergiftigd wordt. Met nog 24 uur leven op de teller heeft ze precies een dag om wraak te nemen op haar eigen moordenaar. Het plot speelt zich af in de straten van het immer coole Tokio, een veelbelovende locatie.

Cast van 'Kate'

Verdere details over de rol van Huisman zijn nog niet naar voren gekomen. Het zal in ieder geval een vertrouwde werkomgeving voor 'm worden, gezien zijn Netflix-verleden. Zo speelde hij eerder een glansrol in The Haunting of Hill House, en zijn as we speak de opnames voor kerstfilm A Boy Called Christmas bezig. Voor zijn nieuwste film Kate zullen, naast Huisman, ook Mary Elizabeth Winstead (Final Destination, Die Hard 4), Woody Harrelson (The Hunger Games) en Tadanobu Asano te zien zijn.

Michiel Huisman

Michiel Huisman werkt al jaren als succesvol acteur in de Verenigde Staten. Veel in Nederland is hij dan ook niet, al vormt eind november een uitzondering. Dan is hij te gast op Dutch Comic Con in Nederland. Het is nog onduidelijk wanneer Kate precies op Netflix zal verschijnen. In de tussentijd is het gelukkig mogelijk om je te non-stop te vergapen aan andere nieuwigheden op het platform, mocht je dat ambiëren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix