Tyler Cameron spreekt zich voor het eerst uit over zijn 'relatie' met Gigi Hadid

Dit is wat The Bachelor-kandidaat te zeggen heeft over zijn band met het half-Nederlandse topmodel.

tyler-cameron-gigi-hadid-relatie
Getty Images

Nadat Bella Hadid een punt zette achter haar relatie met The Weeknd, heeft zus Gigi Hadid juist de liefde gevonden. Althans, dat lijkt zo. Zo werd het half-Nederlandse topmodel de afgelopen tijd veelvuldig gezien met The Bachelor-kandidaat en model Tyler Cameron. De twee hebben hun "relatie" vooralsnog niet bevestigd, maar Cameron spreekt zich nu wel voor het eerst publiekelijk uit over zijn band met Gigi.

Tyler Cameron over zijn "relatie" met Gigi Hadid

In een interview met Entertainment Tonight wordt Cameron gevraagd naar zijn band met Gigi Hadid. Daar blijft "The Bachelor" helaas nog heel geheimzinnig over. Zo suggereerde Cameron dat hij en het model 'slechts vrienden' zijn. Daaraan voegt hij wel een lach aan toe, en die zegt eerlijk gezegd meer dan duizend woorden. 'Dat is gewoon waar we nu zijn,' vertelt Cameron verder. 'Onze relatie hoeft niet publiekelijk te zijn. Ze is een fantastisch persoon en we houden het gewoon vriendschappelijk.'

Daarna werd hem gevraagd of hij verliefd is op een 'certain model' (knipoog, knipoog). 'Ik ben op dit punt in mijn leven waarop ik niet graag over mijn relaties praat. Ik heb in het openbaar gedate, dus ik probeer het nu privé te houden. Ik ben op dit moment niet verliefd, alleen op mezelf,' aldus Cameron. Aha, maar of we dit moeten geloven? Bekijk het fragment hier en oordeel zelf.

Tyler Cameron en Gigi Hadid

Verhalen over het datingleven van Gigi Hadid gaan de ronde sinds het model in augustus met Tyler Cameron werd gezien bij het Soho House in Brooklyn, waar ze samen hadden afgesproken. Ook gingen ze uit eten met Serena Williams, werd Cameron in de ochtend gespot bij Gigi's huis en zouden de twee naar verluidt 'onafscheidelijk' zijn geweest tijdens de afterparty van de VMA's. En niet te vergeten: Tyler was ook Gigi's steun tijdens de begrafenis van haar oma, die begin deze maand overleed. Hoe het ook zij, misschien zijn dat wel gewoon dingen die het koppel "vriendschappelijk" doet.

Celebrity Sightings In New York City - August 20, 2019
Gigi Hadid en Tyler Cameron tijdens een romantische date in New York in augustus.
GothamGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid