Baby Archie maakt zijn debuut tijdens prins Harry en Meghan Markle's royal tour in Zuid-Afrika

Ouders Harry en Meghan namen Archie mee naar de ontmoeting met Desmond Tutu.

baby-archie-debuut-zuid-afrika
PoolGetty Images

Goed nieuws voor alle fans van de Britse royals: baby Archie heeft voor het eerst zijn gezicht laten zien tijdens de royal tour van zijn ouders in Zuid-Afrika! Zo namen prins Harry en Meghan Markle hun vier maanden oude baby – die door het leven gaat als Archie Harrison Mountbatten-Windsor – mee naar een ontmoeting met de Zuid-Afrikaanse anti-apartheid activist Desmond Tutu in Kaapstad.

Baby Archie maakt debuut in Zuid-Afrika

Het was een moment waar velen van ons (inclusief yours truly) reikhalzend naar uitkeken: het debuut van baby Archie tijdens de royal tour van zijn ouders. Toen Meghan en Harry hun tweede grote reis als hertog en hertogin van Sussex bekend maakten, deelden zij ook direct mee dat hun kleine spruit mee zou komen. Die aankondiging betekende dat we meer beelden van Archie te zien zouden krijgen. Een groot moment, want we hebben tot nu toe nog niet veel gezien van de kleine royal.

En dat moment is hier, want Archie mocht zijn ouders vergezellen bij het bezoek aan Desmond Tutu, de Zuid-Afrikaanse activist die zich hard maakte voor de strijd tegen de apartheid in het land. In een video zien we hoe Meghan haar zoon op de arm draagt, onderweg naar de ontmoeting met Tutu. Voor het speciale moment draagt Archie een lichtblauwe tuinbroek en mini-sokjes, terwijl zijn moeder wederom een nieuwe, stijlvolle look toont: een asymmetrische plissé midi-jurk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ontmoeting met Desmond Tutu

Het gezin maakte kennis met Desmond Tutu, een van Zuid-Afrika's meest gerespecteerde leiders, en zijn dochter Thandeka Tutu-Gxashe in het gebouw van de zogeheten Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation (het goede doel van Tutu en zijn familie). Alle aandacht ging voornamelijk naar de kleine Archie, die zijn eerste grote moment als kersverse Britse royal beleefde. Het bezoek is voorlopig het laatste moment waarop we het complete gezin zien. Prins Harry vertrekt morgen, op dag vier van de tiendaagse reis in Afrika, namelijk solo naar Botswana.

Bekijk de foto's van het bezoek onderstaand, waarop we ook (eindelijk!) een goed beeld krijgen van Archie's gezichtje. Het wordt meteen duidelijk dat de kleine royal wel heel veel wegheeft van zijn vader. Oordeel zelf:

The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa
PoolGetty Images
The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa
TOBY MELVILLEGetty Images

The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa
TOBY MELVILLEGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity